DU16 VINDER SÆT MOD BULGARIEN

Danmark – Bulgarien 1-3 (12-25, 13-25, 25-19, 11-25) Det lykkedes de danske DU16-piger at presse Bulgarien til at afgive sæt i dagens kamp. I de perioder Bulgarien spillede det de kunne, havde Danmark ikke meget at sætte imod. Der blev satset i serven, men uden held i de to første sæt.  I 3. sæt falder…

:


Danmark – Bulgarien 1-3 (12-25, 13-25, 25-19, 11-25)

Det lykkedes de danske DU16-piger at presse Bulgarien til at afgive sæt i dagens kamp. I de perioder Bulgarien spillede det de kunne, havde Danmark ikke meget at sætte imod. Der blev satset i serven, men uden held i de to første sæt. 

I 3. sæt falder Bulgarien lidt, og så kom Danmark på banen. Serverne sad der, modtagningen blev mere stabil, Carro og Frida Lyø begyndte at vinde angreb og blokken fangede mange Bulgo-angreb. Danmark vinder helt fortjent 3. sæt på fighterånd, godt spil og flotte præstationer – for os der har været med mange år, er vundne sæt i CEV sammenhænge stort – og dette vil vi leve længe på!!

Dagens spiller blev Ingrid (?) Lajer, der blev kampens bedste blokadespiller med 4 killblok!
I morgen venter Hvidrusland, et hold der ligner Bulgarien, så vi skal op på den berømte igen og lave stordåd … vi bliver klar, hver så sikker og Natascha forsøger sig på lidt stream igen i morgen …

Del nyhed

LÆS OGSÅ