HU17 – Slovensk kynisme

Første kamp ved 2. runde af HU17 EM kvalifikation 2019 var en kamp hvor begge hold havde op og nedture, men hvor modstanderne fra Slovenien havde det sidste kynisme der skal til for at trække afgørende fra mod sættenes afslutning. Første sæt i kampen startede de danske drenge ret usikkert og kom meget hurtigt bagud…

:


Første kamp ved 2. runde af HU17 EM kvalifikation 2019 var en kamp hvor begge hold havde op og nedture, men hvor modstanderne fra Slovenien havde det sidste kynisme der skal til for at trække afgørende fra mod sættenes afslutning.

Første sæt i kampen startede de danske drenge ret usikkert og kom meget hurtigt bagud 0-4,ved godt slovensk servepres. Men kommer hurtigt tilbage i sættet via stærke server og indhenter igen Slovenien, kommer foran og viser den vilje og det gode volleyball, som vi ved er i drengene. Mod slutningen af sættet er det ligesom om de danske spillere tøver i angrebet og dette straffes ret effektivt og Slovenien lukker først sæt 20-25.

Det virker til vi bringer denne tøven ind i andet sæt og formår ikke at få vores angrebsspil op i gear og giver dermed Slovenien alt for nemt spil og sættet er hurtigt overstået med en sikker sætsejr på 13-25.

Tredje sæt starter faktisk som første sæt med en skidt start, men vi får gang i modtagningerne, får blokeret noget mere, men kynismen og evnen til holde boldene i spil og få dem sendt tilbage på dansk side med fart og kvalitet, bringer slovenerne tilbage på sporet igen og de lukker dermed kampen.

En flok skuffet drenge i omklædningsrummet efter kampen, hvor vi vender og drejer tankerne. Vi skal fremadrettet arbejde videre med at få det spil frem som drengene viser under træning, for hvis det spil kommer frem, kommer sikkerheden og selvtilliden i spillet bedre til udtryk. Vi har kamp fri imorgen og vil bruge dagen til at forberede os på Estland og slappet af. 

Danmark Vs Rumænien 0-3 (21-25, 13-25, 20-25)

Startopstilling
Hæver: Anton Dixen
Kant: Victor Frimurer
Kant: Marius Hansen
Diagonal: Simon Uhrenholt
Center: Emil Blankholm
Center: Oskar Pontoppidan
Libero: Aske Løjborg

Indskiftere: 
Sebastian Hybschmann
Laurits Schultz
Gustav Cornelius

Kampens Spiller: Oskar Pontoppidan

Del nyhed

LÆS OGSÅ