DU16 og HU17 klar til 2. runde EM-kvalifikation

I de kommende dage drager DU16 og HU17 landsholdene til henholdsvis Bulgarien og Rumænien for at spille anden runde i EM-kvalifikationen, og der venter en hård opgave forude mod stærke modstandere. DU16 i BulgarienDU16 landsholdet spillede 1. kvalifikationsrunde til EM i Thorshavn, Færøerne d. 3.-7. januar 2019. Her lykkedes det dem at få en 2.…

:


I de kommende dage drager DU16 og HU17 landsholdene til henholdsvis Bulgarien og Rumænien for at spille anden runde i EM-kvalifikationen, og der venter en hård opgave forude mod stærke modstandere.

DU16 i Bulgarien
DU16 landsholdet spillede 1. kvalifikationsrunde til EM i Thorshavn, Færøerne d. 3.-7. januar 2019. Her lykkedes det dem at få en 2. plads efter Finland og kvalificerede sig derved til 2. runde.

Runde 2 i kvalifikationen spilles i Bulgarien fra d. 24.28. april, hvor Danmark skal møde Bulgarien, Holland og Hviderusland. Vinderen af puljen går videre til slutrunden, som spilles i sommeren 2019 i Italien og Kroatien.

”Det er tre fysisk meget stærke hold, vi skal op imod, og vi skal spille op til vores allerbedste og også have en god portion held med os, hvis vi skal vinde puljen. Men det er vigtigt, at vi ikke lader os skræmme af dem, der står på den anden side, og i stedet går til opgaven med fuld tro på vores egne evner og spil. Vi skal gøre alt for at holde hver eneste bold i spil og så ellers se, om vi kan få flere og flere point, der fører til flere sæt, som i sidste ende forhåbentligt kan give os en sejr.” Mats Björkman, Head Coach DU16.

Kamprogram:
25.04: Bulgarien – Danmark
26.04: Hviderusland – Danmark
27.04: Holland – Danmark

Se DU16 holdet her

 
HU17 i Rumænien
HU17 deltog i 1. runde af kvalifikationen i Finland, der blev spillet fra d. 10-14. januar 2019. Her spillede de sig til en 3. plads, som kvalificerede dem til 2. runde af kvalifikationen.

Runde 2 i kvalifikationen spilles i Rumænien fra d. 24-27. april, hvor Danmark møder Rumænien Estland og Slovenien. Vinderen af puljen samt den bedste 2’er i de 5 puljer går videre til slutrunden, som spilles i sommeren 2019 i Bulgarien.

”Vores forventninger er at spille tre gode kampe på vores højeste niveau. Vi kender lidt til modstanderne og har set noget video, men det er altid svært at spå om niveau. Vi tror dog på egne evner og går efter at vinde hver gang. Som minimum skal vi rejse hjem med en fornemmelse af, at vi har løftet vores niveau og bygget på i forhold til de kampe vi spillede i Finland i januar. Vi har alle mand skadesfri og klar til kampene”. Thomas Skifter Bertelsen, Head Coach HU17

Kamprogram:
24.04: Slovenien – Danmark
26.04: Estland – Danmark
27.04: Rumænien – Danmark

Se HU17 holdet her

Begge hold opdaterer med informationer om kampe og resultater på Ungdomslandsholdenes Facebook side her

 

Del nyhed

LÆS OGSÅ