Her er årets damehold i Volleyligaen 2019

Årets damehold i Volleyligaen blev torsdag eftermiddag kåret forud for den 2. DM-finale mellem Brøndby VK og Holte IF. Samtidig blev der sat navn på årets MVP, årets unge danske spiller samt årets træner.  Det er spillerne selv, der har stemt på deres favoritter til Årets Hold. Samtidig har trænerne i Volleyligaen også været med…

:


Årets damehold i Volleyligaen blev torsdag eftermiddag kåret forud for den 2. DM-finale mellem Brøndby VK og Holte IF. Samtidig blev der sat navn på årets MVP, årets unge danske spiller samt årets træner. 

Det er spillerne selv, der har stemt på deres favoritter til Årets Hold. Samtidig har trænerne i Volleyligaen også været med til at udpege holdet. Således vægter spillernes stemmer 50% og ligeså for trænernes stemmer. Trænerne har også sat deres kryds på stemmesedlen til årets træner i Volleyligaen.

Årets Hold 2019 i Volleyligaen domineres af spillere fra de hold, som har spillet sig frem til medaljer. Finalisterne Brøndby VK har sikret sig tre plads på holdkortet, mens modstanderen Holte IF har fået to pladser samt både Årets Spiller og Årets Træner. De sidste to pladser er gået til Elite Volley Aarhus, som tirsdag sikrede sig bronzemedaljen over Team Køge Volley.

Gentofte Volley får æren af at have leveret årets unge danske spiller, Sofia Nørager Bisgaard.

ÅRETS HOLD 2019

Hæver:                              
Eva Mielskov Bang, Brøndby VK

Centerspillere:                
Mette Breuning, Brøndby VK
Taylor Alexander, Brøndby VK

Kantspillere:                                          
Mikala Maria Mogensen, Holte IF
Tenna Skyum Donslund, Elite Volley Aarhus

Diagonal:    
Emilie Stenholt Krogh, Elite Volley Aarhus

Libero:                              
Mette Sallerup, Holte IF

Unge danske spiller:
Sofia Nørager Bisgaard, Gentofte Volley

Årets spiller:                    
Mette Sallerup, Holte IF

Træner:                             
Sven-Erik Lauridsen, Holte IF

Se også Årets Hold her. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ