Elite Volley Aarhus sikrer sig DM-bronze

Bronzekampen i damernes Volleyliga har i år stået mellem Elite Volley Aarhus og Team Køge Volley, der skulle ud i en tredje og afgørende kamp for at placere bronzen. Der var dog ingen slinger i valsen for Elite Volley Aarhus i den afgørende kamp, som kunne tage sejren og medaljerne på hjemmebanen i Aarhus. Efter…

| Foto: Henrik Petersen

:


Bronzekampen i damernes Volleyliga har i år stået mellem Elite Volley Aarhus og Team Køge Volley, der skulle ud i en tredje og afgørende kamp for at placere bronzen. Der var dog ingen slinger i valsen for Elite Volley Aarhus i den afgørende kamp, som kunne tage sejren og medaljerne på hjemmebanen i Aarhus.

Efter en tæt første kamp, der endte 3-2 i Team Køges favør, fik Elite Volley Aarhus sat skub i spillet og vandt både 3-0 på udebanen i Køge og 3-0 i den afgørende kamp i Aarhus. Elite Volley Aarhus er en eliteoverbygning på ASV Aarhus, og klubben har ikke opnået DM-medaljer siden 1993, hvor det ligeledes blev til en bronze. Det er klubbens 22. DM-medalje.

Del nyhed

LÆS OGSÅ