Grundspilsfavoritter tog første finalestik

De første dueller i kampen om DM-guldet er blevet spillet. Hos både herrerne og damerne blev det grundspillets 1’ere, der løb med første finalesejr. Men meget kan ske endnu. Fredag d. 12. april kl. 19:00 blev første finalekamp mellem Holte IF og Brøndby VK i damernes Volleyliga fløjtet i gang. Hjemmebaneholdet Holte IF kom godt…

:


De første dueller i kampen om DM-guldet er blevet spillet. Hos både herrerne og damerne blev det grundspillets 1’ere, der løb med første finalesejr. Men meget kan ske endnu.

Fredag d. 12. april kl. 19:00 blev første finalekamp mellem Holte IF og Brøndby VK i damernes Volleyliga fløjtet i gang. Hjemmebaneholdet Holte IF kom godt fra start og vandt de to første sæt 25-18 og 25-23, hvorefter Brøndby fik fundet et ekstra gear og vandt et stabilt tredje sæt med cifrene 17-25. Holte fandt dog rytmen igen, og selvom fjerde sæt blev tæt, kunne Holte lukke sættet ved 25-23 og dermed tage første stik hjem i finaleserien.
Næste kamp: Torsdag d. 18.04 kl. 14:00 i Stadionhal 1, Brøndby og Volley TV

Første DM-finalekamp nogensinde mellem Hvidovre VK og Gentofte VK blev sat i gang lørdag d. 13. april kl. 15.00 i herrernes Volleyliga. Det var en kamp, hvor Gentoftes finalevante mandskab i den grad viste favoritværdig og vandt så sikkert som 3-0 med sætcifrene 25-19, 28-26 og 25-17. Dermed har Gentofte vundet første ud af fem mulige opgør.
Næste kamp: Fredag d. 19.04 kl. 15:00 i Frihedens Idrætscenter, Hvidovre og Volley TV

Del nyhed

LÆS OGSÅ