DM-Finale Herrer: Anførerne spår en tæt finaleserie

Lørdag eftermiddag bliver herrernes DM-finaler fløjtet i gang, hvor det finalevante Gentoftehold møder finaledebutanterne Hvidovre VK. Vi har spurgt holdenes anførere, Nicolai Houmann (Hvidovre VK) og Peter Trolle Bonnesen (Gentofte VK), om hvorfor netop deres hold løber med guldet. Peter Trolle Bonnesen: ”Jeg tror det bliver en meget tæt serie. Ikke nødvendigvis fordi at alle…

:


Lørdag eftermiddag bliver herrernes DM-finaler fløjtet i gang, hvor det finalevante Gentoftehold møder finaledebutanterne Hvidovre VK. Vi har spurgt holdenes anførere, Nicolai Houmann (Hvidovre VK) og Peter Trolle Bonnesen (Gentofte VK), om hvorfor netop deres hold løber med guldet.

Peter Trolle Bonnesen: ”Jeg tror det bliver en meget tæt serie. Ikke nødvendigvis fordi at alle kampene bliver tætte, men fordi det er sandsynligt, at det skal afgøres i fire eller fem kampe, da vi er to hold med meget højt topniveau.

Nicolai Houmann: ”Gentofte må anses som klare favoritter, men jeg har en forventning om, at vi kommer ud i en meget tæt serie med intense kampe, hvor det handler om at få hinanden ud af kurs. For os gælder det ikke om at opfinde den dybe tallerken, bare fordi det nu hedder DM-finale. Vi har ramt en god formkurve her i slutspillet, og forhåbentligt kan vi ride videre på den bølge”.

Hvem tager guldet?
Det er første gang Gentofte VK og Hvidovre VK møder hinanden i en DM-finale. Men de to hold mødtes i december i Pokalfinalen, hvor Gentofte løb med en 3-1 sejr og dermed også guldet. Der er derfor lagt op til et revancheopgør af kaliber, og anførerne er opsatte på at bringe guldet til deres klub.

Nicolai Houmann: ”Vores største styrke er helt klart vores blokade, som vi skal have bragt godt i spil. Men for at blive danmarksmestre, skal vi formå at holde hovedet koldt i de pressede situationer, der vil opstå med det pres, Gentofte kommer med. Derudover er vi meget sultne efter at vinde, og den ærgerrighed vil være afgørende for en sejr.

Peter Trolle Bonnesen: ”Vi har en stor bredde i truppen, som gør, at vi kan supplere hinanden i forskellige situationer. Jeg tror netop denne bredde kan være udslagsgivende. Herudover kan det meget vel blive en kamp om at serve bedst, og her håber jeg, at vi kan trække det længste strå.

 
Følg alle kampe LIVE på Volley TV
Finaleserien spilles i bedst af fem kampe, og alle kampe bliver vist på Volleyball Danmarks TV-kanal på nettet, Volley TV.

Kampprogram:
Lørdag d. 13.04 kl. 15:00: Gentofte Volley – Hvidovre VK, Kildeskovshal 1
Fredag d. 19.04 kl. 15:00: Hvidovre VK – Gentofte Volley, Frihedens Idrætscenter 
Tirsdag d. 23.04 kl. 19:00: Gentofte Volley – Hvidovre VK, Kildeskovshal 1
Fredag d. 26.04 kl. 19:00: Hvidovre VK – Gentofte Volley, Frihedens Idrætscenter 
Tirsdag d. 30.04 kl. 19:00: Gentofte Volley – Hvidovre VK, Kildeskovshal 1

Del nyhed

LÆS OGSÅ