DM-finale Damer: Anførere fremhæver sammenholdet i jagten på guld

Fredag aften tages der hul på DM-finalerne, når Holte IF møder Brøndby VK i et klassisk ærkerivalopgør. Vi har spurgt holdenes respektive anførere, Nora Møllgaard og Eva Mielskov Bang, om deres forventninger til finaleserien. Nora Møllgaard: ”Det bliver nogle tætte og sjove kampe. Vi har kun spillet 5-sæts kampe mod hinanden, og det har været…

:


Fredag aften tages der hul på DM-finalerne, når Holte IF møder Brøndby VK i et klassisk ærkerivalopgør. Vi har spurgt holdenes respektive anførere, Nora Møllgaard og Eva Mielskov Bang, om deres forventninger til finaleserien.

Nora Møllgaard: ”Det bliver nogle tætte og sjove kampe. Vi har kun spillet 5-sæts kampe mod hinanden, og det har været nogle seje træk i lange kampe. Derfor har vi også forberedt os med video og kigget på statistik for at afgøre, hvilken taktik vi skal bruge. Vi skal have fuldstændig styr på de scenarier, der kan komme og de aftaler, vi har lavet.”

Eva Mielskov Bang: ”Vi er klar til at kæmpe alt, hvad vi har lært, og jeg glæder mig. Vi har forberedt os med video og snakker meget om, hvordan vi sørger for at være det rigtige sted rent mentalt. Derfor gør vi os også særligt umage til træning, og vi er klart bevidste om, at vi spiller kamp, som vi træner”.

Hvem tager guldet?
I otte ud af de sidste ni sæsoner har Holte IF og Brøndby VK mødt hinanden i DM-finalen. Det er derfor to finalevante hold, der fredag aften endnu engang byder hinanden op til finaledans. Der står 4-3 til Brøndby VK i de indbyrdes finaleopgør, men hvem der vinder i år, er de to anførere selvfølgelig uenige om:

Eva Mielskov Bang: ”Vores største styrke er nok vores server og vores midterspil, så det skal vi helt sikkert have til at køre. Men jeg tror, vi vinder DM-guldet, hvis vi rammer vores topniveau og spiller som et samlet hold”.

Nora Møllgaard: ”Vi har alle en klar rolle på banen og ved, hvordan vi hver især skal løfte. Det er klart vores største styrke. Hvis vi vinder guldet, så er det fordi, at vi står sammen som et hold. Det bliver nogle hårde kampe, og hvis vi kan holde hovedet koldt, så vinder vi!

Følg alle kampe LIVE på Volley TV
Finaleserien spilles i bedst af fem kampe, og alle kampe bliver vist på Volleyball Danmarks TV kanal på nettet, Volley TV.  
Kampprogram:

Fredag d. 12.04 kl. 19:00: Holte IF – Brøndby VK, Ny Holtehal
Torsdag d. 18.04 kl. 14:00: Brøndby VK – Holte IF, Stadionhal 1
Mandag d. 22.04 kl. 15:00: Holte IF – Brøndby VK, Ny Holtehal 
Torsdag d. 25.04 kl. 19:00: Brøndby VK – Holte IF, Stadionhal 1
Mandag d. 29.04 kl. 19:00: Holte IF – Brøndby VK, Ny Holtehal

Del nyhed

LÆS OGSÅ