Eksklusivt tilbud på den nye Mikasa V200W bold

Volleyball Danmark tilbyder i samarbejde med forbundets boldsponsor, Mikasa Danmark, en helt eksklusiv pris på den nye topbold, V200W, som er godkendt af FIVB og vil blive obligatorisk i internationale kampe samt Danmarksturneringen. Den nye topbold er udviklet til at give spillere en større kontrol i berøringer, bl.a. med en ny type anti-sweat overflade, der…

:


Volleyball Danmark tilbyder i samarbejde med forbundets boldsponsor, Mikasa Danmark, en helt eksklusiv pris på den nye topbold, V200W, som er godkendt af FIVB og vil blive obligatorisk i internationale kampe samt Danmarksturneringen.

Den nye topbold er udviklet til at give spillere en større kontrol i berøringer, bl.a. med en ny type anti-sweat overflade, der forhindrer bolden i at blive glat under intensive dueller.

Skal din klub have nye bolde, er der derfor god grund til at investere i den nye V200W bold allerede nu. Volleyball Danmark har nemlig sammen med Mikasa Danmark udarbejdet et eksklusivt tilbud, der giver væsentlige besparelser på boldene, hvis de bestilles senest d. 12. april.

Mikasa V200W Tilbud

  • Ved køb af op til 35 bolde er prisen 420 kr. ex moms
  • Ved køb af mindst 36 bolde er prisen 400 kr. ex moms

Bestilling af bolde skal sendes til dvbf@volleyball.dk 
Minimum bestilling er 24 stk. og sidste frist er d. 12. april 2019

Levering sker i juli eller august efter ønske.

Mikasa V200W bliver obligatorisk i Danmarksturneringen. 
Volleyball Danmarks Forretningsudvalg har vedtaget, at Mikasa V200W bliver obligatorisk i Danmarksturneringen for de klubber, der spiller med Mikasa. 

Dette sker i en overgangsordning som følger:

  • VolleyLigaen: I sæsonen 19/20 vil det være tilladt at spille med den nye V200W eller den gamle MVA200 Mikasa bold. Fra sæson 20/21 er det kun V200W, der må benyttes.
  • 1. og 2. division: I sæsonerne 19/20 samt 20/21 vil det være tilladt at spille med den nye V200W eller den gamle MVA200 Mikasa bold. Fra sæson 21/22 er det kun V200W, der må benyttes.

Dette vil blive indskrevet i propositionerne for Danmarksturneringen, idet klubber stadig kan vælge at spille med Molten V5M5000.

Del nyhed

LÆS OGSÅ