Spænding og nervepirrende opgør i 2. semifinalerunde

Tre hold er nu snublende tæt på DM-finalen efter de sidste par dages opgør i 2. runde af semifinalerne, som i den grad har leveret intensitet og spænding til slutspillet. Men intet sikkert endnu, og der er gode muligheder for en overraskelse eller to i weekenden, når holdende mødes for 3. gang. Team Køge Volley…

:


Tre hold er nu snublende tæt på DM-finalen efter de sidste par dages opgør i 2. runde af semifinalerne, som i den grad har leveret intensitet og spænding til slutspillet. Men intet sikkert endnu, og der er gode muligheder for en overraskelse eller to i weekenden, når holdende mødes for 3. gang.

Team Køge Volley – Holte IF (D): 
1-3 (23-25, 25-21, 19-25, 21-25)
Kampen i Asgårdskolen blev en tæt affære med lange dueller med spektakulære forsvarsaktioner på begge sider af nettet. Holdene skiftedes til at have momentum, dog viste Holte større stabilitet i bl.a. modtagning og serv, og kunne dermed tage sejren. Holte kan dermed sikre sig en billet til finalen, såfremt de vinder 3. opgør i serien.
Næste kamp: Lørdag d. 30.03 kl. 16:00 i Ny Holtehal

Elite Volley Aarhus – Brøndby IF (D): 
1-3 (25-20, 16-25, 21-25, 23-25)
Efter et bittert nederlag i Brøndby, havde Elite Volley Aarhus samlet ny energi til opgøret på hjemmebanen, hvor de sikkert fik første sæt i hus. Derefter fik Brøndby dog vist deres favoritværdighed, da de var skarpest i de resterende sæt. Med to semifinalesejre på kontoen er Brøndby nu kun én sejr fra en finaleplads.
Næste kamp: Lørdag d. 30.03 kl. 13:00 i Stadionhallen og på 
Volley TV

Hvidovre VK – Boldklubben Marienlyst (H): 
3-2 (25-14, 19-25, 25-16, 21-25, 15-12)
Selvom det i første sæt af kampen lignede, at Hvidovre skulle fortsætte de gode takter fra første opgør, blev kampen åbnet op igen af Marienlyst, og det endte i et uhyre spændende opgør med nerve og intensitet. I det afgørende sæt var holdene hele tiden lige eller et/to point fra hinanden, men Hvidovre formåede at holde nerverne i ro og lukke sættet i sidste ende. Dermed kan Hvidovre spille sig i finalen med en sejr i næste kamp.
Næste kamp: Søndag d. 31.03 kl. 15:00 i Klostermarkshallen og på Volley TV

Middelfart VK – Gentofte Volley (H): 
1-3 (25-22, 18-25, 22-25, 16-25)
Middelfart havde til stor overraskelse for mange vundet første opgør mod Gentofte, og efter første sæt i 2. opgør kunne noget tyde på, at de ville gøre det igen. Gentofte ville det dog anderledes og justerede deres spil, hvilket gav pote i de resterende tre sæt. Nu står der 1-1 i kampe og semifinaleopgøret er stadig helt åbent.
Næste kamp: Søndag d. 31.03 kl. 15:30 i Kildeskovshal 1

Del nyhed

LÆS OGSÅ