Leif Sonnesen trækker sig fra bestyrelsen af personlige årsager

Økonomiansvarlig og FU-medlem Leif Sonnesen trækker sig fra bestyrelsen i Volleyball Danmark ved det kommende repræsentantskabsmøde af personlige arbejdsmæssige årsager. Når Volleyball Danmark afholder ordinært repræsentantskabsmøde søndag den 2. juni, skal der findes en ny økonomiansvarlig til bestyrelse, da Leif Sonnesen har valgt at trække sig udenfor tur. ”Det er vigtigt for mig at understrege,…

:


Økonomiansvarlig og FU-medlem Leif Sonnesen trækker sig fra bestyrelsen i Volleyball Danmark ved det kommende repræsentantskabsmøde af personlige arbejdsmæssige årsager.

Når Volleyball Danmark afholder ordinært repræsentantskabsmøde søndag den 2. juni, skal der findes en ny økonomiansvarlig til bestyrelse, da Leif Sonnesen har valgt at trække sig udenfor tur.

”Det er vigtigt for mig at understrege, at der intet politisk er i det og ikke hænger sammen med nogle af de andre personændringer, der har været i Volleyball Danmark,” siger Leif Sonnesen.

”Det skyldes ene og alene arbejdspres – jeg kan simpelthen ikke få min tid til at gå op, og jeg vil gerne se min familie en gang i mellem også. Jeg synes, at der skal være bare en minimumsindsats og -kvalitet i bestyrelsesarbejdet, og det kan jeg ikke opfylde nu,” siger han.

Leif Sonnesen vil fortsat gerne arbejde for og med volleyball og har tilbudt den siddende bestyrelse at være medlem af eller formand for Turneringsudvalget, indgå i en styregruppe eller udvalg, være supervisor og være aktiv i internationale arrangementer.

”Men arbejdsmængden skal skæres markant ned, så jeg stopper i bestyrelsen og FU plus dertil hørende opgaver,” siger Leif Sonnesen.

Dermed er posten som økonomiansvarlig på valg på repræsentantskabsmøde søndag den 2. juni.

Volleyball Danmarks bestyrelse opfordrer alle, der kunne have interesse i at blive valgt ind i bestyrelsen eller opstille som formand, til at meddele dette til forbundet på clb@volleyball.dk senest den 28. april mhp. at offentliggøre kandidaterne i repræsentantskabsmaterialet, der kommer tre uger inden repræsentantskabsmødet.

Alle formandskandidater bliver præsenteret på volleyball.dk.

VOLLEYBALL DANMARKS BESTYRELSE
Erik Jacobsen, formand (genopstiller ikke)
Jørgen Bentzen, næstformand og FU-medlem
Leif Sonnesen, økonomiansvarlig og FU-medlem (trækker sig)
Thomas Bro-Rasmussen, bestyrelsesmedlem og FU-medlem
Lone Godballe, bestyrelsesmedlem
Stine Gørtz, bestyrelsesmedlem (på valg)
Morten Refsgaard, bestyrelsesmedlem
Henrik Borring, bestyrelsesmedlem (på valg og genopstiller ikke)
Julie Lyskjær Pedersen, bestyrelsesmedlem (på valg)

Del nyhed

LÆS OGSÅ