HU 17 drenge tager bronzemedaljen

Velspillende danske drenge tager bronce. Efter nederlag til Sverige og Finland og sejr over Færøerne i den seneste kamp, stod de danske drenge i dag overfor Færøerne igen i turneringens broncekamp. 1.Sæt 25-8Vi kommer rigtig godt fra start og efter en servestime på 9 fra Simon, fastholder vi en føring på 10 resten af sættet.…

:


Velspillende danske drenge tager bronce.

Efter nederlag til Sverige og Finland og sejr over Færøerne i den seneste kamp, stod de danske drenge i dag overfor Færøerne igen i turneringens broncekamp.

1.Sæt 25-8
Vi kommer rigtig godt fra start og efter en servestime på 9 fra Simon, fastholder vi en føring på 10 resten af sættet.

2. sæt 25-16
Vi ligger igen godt fra land og bevarer initiativet igennem det meste af kampen. I midten af sættet finder færringene dog en løsning på vores blokader, ved at sættet spillet op på midten til deres bedse angribere som er på center og pipe. Efter en justering i serverne lykkes det at serve pipe muligheden væk, og vi trækker igen fra.

3.sæt 25- 13
Sidste sæt bliver mere eller mindre en gentagelse af de foregående, hvilket giver muligheder for at rotere på positionerne. Drengene holder niveau og lader kun få bolde gå i gulvet, mens gejsten på den anden side af nettet begynder at forstumme.

Det har været en fornøjelse at se drengene udvikle sig individuelt og som hold, og vi glæder os over at være videre som 3’er til næste runde af EM-kvalen. Hvor den afvikles er stadig uvidst.

Efter en velfortjent frokost så vi Finland og Sverige spille finale. Sverige pressede i lange perioder Finland som så nervøse ud, foran et medlevende hjemmepublikum. Finalen endte 3-0 til Finland, men først til sidst i sætene lykkedes det finnerne at tage føringen fra svenskerne, som kan tage sølv og en masse ære med fra kampen.

Efterfølgene blev de enkelte holds bedste spiller hædret. Bedste libero, bedste pointscore og MVP blev også kåret. Marius modtog æren af at være bedste danske spiller og var kun to point fra at blive bedste pointscore.

Del nyhed

LÆS OGSÅ