Morgenkriller i maven mod Færøerne

Dagens tidlige kamp mod Færøerene blev en uskøn herre-fight. Der var fra start lagt op til en helt anden kamp end gårsdagens kamp mod svenskerne.Færøerne er notoriske fightere og kæmper til sidste fløjt. Derfor lød oplægget på at spille boldene for at vinde og ikke for at undgå at tabe. 1. sæt. 25-11 Første sæt…

:


Dagens tidlige kamp mod Færøerene blev en uskøn herre-fight.

Der var fra start lagt op til en helt anden kamp end gårsdagens kamp mod svenskerne.
Færøerne er notoriske fightere og kæmper til sidste fløjt. Derfor lød oplægget på at spille boldene for at vinde og ikke for at undgå at tabe.

1. sæt. 25-11

Første sæt starter med opmærksomt og tålmodigt spil og få fejl. Færøerne kæmper forgæves og finder aldrig rigtig hullerne i vores forsvarsspil. Samtidig er vores kanter godt kørende ved nettet og får lagt godt pres på modstanderen i næsten alle overspil. I slutningen af sættet går gejsten lidt af holdet og vi må arbjede på kommunikation og på at genetablere rytmen i angrebet.

2. sæt 25-18

I andet sæt kommer Hoff og Jens på banen hhv som kant og diagonal, mens Samir kommer ind og fordeler spillet. Med nye spillere på bane skal der arbejdes endnu mere koncentreret for at få spillet til at glide, da Færøerne er svære at læse og udnytter alle muligheder for at tage et point. Det lykkes at snuppe sættet 25-18, men vi står med fornemmelsen af, at kampen vindes på den mentale front, da kommunikationen igen svigter og bolde falder i gulvet mellem spillere.

3.sæt 20-25

Lidt som forventet kommer færøerne bedst fra start, og vi må kæmpe benhårdt med morgenkriller og svingende succes i angrebsspillet. Thomas Skifter tager time-out ved 9-5 til færøerne og forlanger kommunkation, gejst og fokus på eget spil.
Al kredit til færringene der ikke lader et point gå fra sig uden der er 2-3 mand på gulvet. Det lykkedes at hente modstanderens forspring ved 20-20 men tættere bliver der desværre ikke.

4. sæt 25-20

I fjerde sæt skal kampen lukkes. Vi starter en smule forsigtigt ud hvilket giver færingene muligheder mens beslutningerne hos de danske drenge ikke helt er afstemt. Det resulterere i nemmer overspil som færingene forholdsvis ubesværet kan samle op, og etablere konvertere til point. Mod sættets slutning trækker vi dog fra og begynder så småt at kunne se noget ild i øjnene på drengene.

Kampen ender 3-1 og til trods for en noget uskøn start på dagen kan vi nu se frem mod Finlandskampen med en sejr under bæltet. Samtidig giver kampen anledning til at alle spiller kommer i brug og får erfaring med international volleyball.

Del nyhed

LÆS OGSÅ