Finnerne for stor en mundfuld

Danmark – Finland 1.sæt 17-25 Finland lægger som ventet ud med et tungt servepres, samt hurtigt spil til kanterne. Finnerne er godt organiseret så det kræver omtanke at vinde point. Der er ingen tvivl om at der hersker stor respekt omkring finner, derfor forceres en del af spillet for at skabe det nødvendig pres. Spillet…

:


Danmark – Finland

1.sæt 17-25

Finland lægger som ventet ud med et tungt servepres, samt hurtigt spil til kanterne. Finnerne er godt organiseret så det kræver omtanke at vinde point. Der er ingen tvivl om at der hersker stor respekt omkring finner, derfor forceres en del af spillet for at skabe det nødvendig pres. Spillet er generalt bedre end i kampen mod Færøerne, og især blokken viser gode takter og får stoppet en del bolde.

2.sæt 18-25

Drenge starter godt og optimistisk spil giver gode angreb. Vi bliver stadig presset men holder niveauet i modtagning og kæmper flot i forsvaret. På banene er holdet som forandret med højt humør og ild i blikket. Som sættet skrider frem trækker finnerne dog fra os, da det bliver vanskeligt at lave point mod det velorganiserede hjemmehold.

3. sæt 14-25

Finland spiller deres tunge angrebsspil og vi skal virkelig arbejde hårdt for hvert enkelt point. Lette overspil bliver promte straffet, og vi formår ikke helt at sætte det pres i serven der er nødvendigt. Når vi spiller bedst kan vi spille næsten lige op med finnerne, men værterne viser sig bare at være for stærke og har et ekstra gear som vi ikke er i stand til at matche.

Del nyhed

LÆS OGSÅ