DU16 FALDT I FINALEN MEN RYSTEDE BJØRNEN OG KVALLIFICEREDE SIG TIL 2. RUNDE

Finland – Danmark 3-0 (25-22, 26-24, 25-18) Finalen blev turneringens bedste kamp, specielt i de to første sæt var der kamp til stregen og Danmark bød favoritterne fra Finland op til en fantastisk dyst, med alt hvad man kan ønske af fight, spænding og gode dueller. Med tanke på at spillerne er 14 år, så…

:


Finland – Danmark 3-0 (25-22, 26-24, 25-18)

Finalen blev turneringens bedste kamp, specielt i de to første sæt var der kamp til stregen og Danmark bød favoritterne fra Finland op til en fantastisk dyst, med alt hvad man kan ønske af fight, spænding og gode dueller. Med tanke på at spillerne er 14 år, så er det imponerende, hvad de allerede magter og mestrer.

Finland fører an med skarpe server og et gediget grundspil og effektive angreb. Danmark henter ind, fighter og er lige ved at lave et af de berømte comeback fra bagud med 24-18, men taber sættet med 25-22.

2. sæt magen til det første, Danmark bag med 16-11, kommer foran 21-18, men finnerne leverer igen skarpe server og ender med en sætsejr på 26-24 – en smule held og lidt mere dygtighed hos Danmark, havde formentlig givet et sæt til Danmark, og måske et andet kampbillede.

I det 3. sættet kæmper pigerne for alt hvad de i værd, det går bare en tand for hurtigt hele vejen rundt. I block får vi svært ved at holde konceptet og det udnytter finnerne prompte. De trækker stille og roligt fra, vinder sættet og kampen, og kvalificerer sig direkte til EM-slutrunden i Italien til sommer.

“Vi så hinanden i øjnene efter kampen, og var enige om, at det kunne vi nok ikke bedre på dette tidspunkt. Vi ærgede os, men følte en god portion stolthed samtidigt. Holdet har vokset og vokset kampe efter kamp, hvilket er en fornøjelse at være en del af.”

“Caroline Krogh bliver turneringens bedste outside hitter, hun har været en klippe på banen, en strålende hærfører at have på et hold. Sammen med Frida Lyø, som ender med at spille den anden kant, har vi fået et kantpar, der både vinder angreb, modtager solidt og spiller godt forsvar. dejligt at se udviklingen turneringen igennem.”

Mange gjorde det godt, lige så godt som vi kunne håbe og forvente. Nogle i store roller på banen, mens andre bidrog utroligt godt udefra og helt undenfor hallen.

Nu starter arbejdet med at forbedre de områder, som kan skabe end flere pointgivende situationer i den kommende 2. runde i kvalifikationen, som spilles 24-28/4-2019 et eller andet sted i Europa.

Tak til alle der har fulgt os, skrevet til os og de som heppet i hallen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ