DU16 I FINALEN EFTER SEJR MOD SVERIGE

Danmark – Sverige 3-1 (17-25, 25-14, 25-16, 25-16) FINALEKLAR efter en flot sejr over Sverige med 3-1. En kamp hvor svenskerne kom bedst ud af starthullerne, servede som lyn og torden og vandt angreb efter angreb. Langt ind i første sæt ser det det ikke ud, som de vil tillade Danmark at komme ind i…

:


Danmark – Sverige 3-1 (17-25, 25-14, 25-16, 25-16)

FINALEKLAR efter en flot sejr over Sverige med 3-1. En kamp hvor svenskerne kom bedst ud af starthullerne, servede som lyn og torden og vandt angreb efter angreb. Langt ind i første sæt ser det det ikke ud, som de vil tillade Danmark at komme ind i kampen. Danmark justerer opstillingen til 2. sæt – og vips er billedet en anden! Pludselig er frygten væk, nervøsiteten er smidt og herfra, står der faktisk Danamark på det hele.

“Modtagningstrion med Caroline Krogh, Frida Lyø og Maja Dohm storspiller kampen igennem – kun i enkelte tilfælde bliver de servet over ende, af et i hele kampen stærkt servende Sverige – det var megeflot og selve årsagen til at vi kan vinde denne kamp så overbevisende. Maja spille sin klart bedste kamp siden vi startede i oktober, hvilket også gav hende vimpeln som dagens spiller i dag. I denne kamp fik vi ikke gang i vort centerspil, men med kanter som Caroline og Frida, der laver point på stribe (44 til sammen og Carro med 32 selv!!) – så er skaden ikke så stor. Stor ros til alle spillerne, såvel dem der skabte stemning og fest udenfor banen og dem der sled inde på banen – Et nyt u-landsHOLD er skabt! Jeg får tårer i øjnene, når jeg ser pigerne vokse i opgaverne, som de gjort ind til videre – det er det hele værd!”

“Nu skal vi nyde i aften og i morgen starter opladningen hen mod kampen mod vinderen af Finland – Færøerne (formentlig Finland). Det bliver endnu en fest og en kamp, hvor vi igen skal spille maks på alle tagenter, for at kunne spille med – og måske er det ikke engang nok – finnerne er som de plejer at være .. GODE! Meeen ingen er for stor, får ikke at kunne lægges ned!”

Kæmpe ros til hidrejste supporters, det er som at spille på hjemmebane!!

Finalen spilles søndag kl. 18.00 lokal tid (19.00 dansk tid).

Del nyhed

LÆS OGSÅ