DU16 VINDER PULJEN

Færøerne – Danmark 0-3 (12-25, 15-25, 23-25) I den sidste puljekamp vinder Danmark sikkert over et bravt kæmpende færisk hold. Kun i slutningen af 3. sæt kunne Færøerne kæmpe sig ind i opgøret, presse de danske piger og lige ved og næsten, narre danskerne for et sæt. Øvrige dele af kampen viste Danmark, at vi…

:


Færøerne – Danmark 0-3 (12-25, 15-25, 23-25)

I den sidste puljekamp vinder Danmark sikkert over et bravt kæmpende færisk hold. Kun i slutningen af 3. sæt kunne Færøerne kæmpe sig ind i opgøret, presse de danske piger og lige ved og næsten, narre danskerne for et sæt. Øvrige dele af kampen viste Danmark, at vi både har en bredere og bedre top end de færiske værter. Resultatet indebærer at Danmark ender som puljevinder, går direkte til semifinale, som spilles lørdag kl. 16.00 dansk tid mod vinderen af Sverige mod Irland.

“På trods af at vi kæmpede med rytmen i angrebet, følte vi os solide og skarpe hele vejen igennem kampen, specielt i vores serve, tog vi mange nemme point i denne kamp.”

Dagens spiller blev Frida Lyø, der fightede sig gennem kampen på fornemmeste vis.

Nu lader vi batterierne op til morgendagens meget svære semifinale, formentlig mod Sverige (hvis ikke alle ods går galt). Et hold vi har slået før, men her er det helt nye forhold – en helt åben kamp uden nogen favorit.

Stort tak til hidrejste supporters – det er en fed hjælp for hele holdet.

Del nyhed

LÆS OGSÅ