HU19 VINDER AFTENGYSER

England – Danmark 1-3 (17-25, 27-25, 25-27, 27-29) Vi starter første sæt, hvor vi slap tidligere på dagen, med højt servetryk og gode modtagninger, der giver Mikkel Hoff gode muligheder for at sætte vores angribere godt op. Dette til trods for, at vi møder et helt andet servetryk end tidligere. Igennem hele kampen kæmper vi…

| Phil Gibbin

:


England – Danmark 1-3 (17-25, 27-25, 25-27, 27-29)

Vi starter første sæt, hvor vi slap tidligere på dagen, med højt servetryk og gode modtagninger, der giver Mikkel Hoff gode muligheder for at sætte vores angribere godt op. Dette til trods for, at vi møder et helt andet servetryk end tidligere.

Igennem hele kampen kæmper vi med at få trukket blokaden ind på vores højre side, da de engelske hævninger falder og varierer meget i angrebspunkter. Forsvaret knokler igennem og får kæmpet mange vanvittige bolde op. Godt kørende på god gejst og høj moral vinder vi 1. sæt komfortabel med 25-17. 

I andet sæt får englænderne bedre fat midtvejs i sættet og trækker pointmæssigt fra os. Vi kæmper os til gengæld fint tilbage i sættet med gode modtagninger og en stabil side-out. Desværre går sættet englændernes vej til sidst med 27-25.

Midtvejs i kampen bytter vi om på vores to kanter, Anton Lydolff og Oskar Madsen, hvilket fungerer fint, da vi får optimeret i såvel modtagningen og angrebet. Alfred Pontoppidan kommer på banen med ny energi og skarpe server. 

Tredje sæt bliver ligesom andet sæt lidt turbulent, hvor stillingen bølger frem og tilbage. Vi spiller i perioder rigtigt godt, men har det svært, da England server godt. Vi trækker det længste strå til sidst i sættet med gode forsvarsredninger af Anton Lydolff og angreb af Ulrik Dahl.

Vi kommer godt fra start i fjerde sæt med god fordeling af spillet fra Mikkel Hoff og flotte angreb fra Alfred Pontoppidan og Anton Lydolff. England får også godt fat i angrebet med skarpe diagonale slag og gode server, som presser vores modtagning tilbage i banen. Vi udligner til 27-27 med en blok af August Jelert, hvorefter anføre Oskar Madsen flot får vendt to forsvarsbolde til angreb og vi vinder kampen.

Vi kan nu se frem mod en semifinale kl. 15:30 lokal tid (16:30 dansk tid) i morgen mod vinderen af Norge-Island. Klokken nærmer sig midnat nu, så drengene sover længe i morgen, så vi er helt klar. 

Startopstilling: Mikkel Hoff, Anton Lydolff, Joachim Hesselholt, Ulrik Dahl, Oskar Madsen, August Jelert og Jacob Hübner

Indskiftere: Alfred Pontoppidan og Bertram Rygaard-Rasmussen

Topscorer er Ulrik Dahl med 23 points, men også Anton Lydolff ligger igen godt til med 17 points og +12 i win-loss. Bedste modtager bliver Oskar Madsen med 76 % positive og 24 % perfekte. Som hold laver vi 12 blokpoints, hvor Anton Lydolff og August Jelert fører an med 3 blokpoints hver.

Del nyhed

LÆS OGSÅ