Danske drenge sejrer 3-0 mod Island

Fra starten af kampen var der ikke meget der fungerede. Lidt for mange fejl kombineret med gode islandske angreb betød at Danmark hurtigt var bagud 2-7. Den næste periode begyndte danskerne stille og roligt at finde fodfæste i kampen men var stadig lette at ryste. Island fasthold forspringet frem til 17-12 inden Danmark fik løftet…

| Foto: Hamistolen Photography

:


Fra starten af kampen var der ikke meget der fungerede. Lidt for mange fejl kombineret med gode islandske angreb betød at Danmark hurtigt var bagud 2-7. Den næste periode begyndte danskerne stille og roligt at finde fodfæste i kampen men var stadig lette at ryste. Island fasthold forspringet frem til 17-12 inden Danmark fik løftet spillet. Via 16-20 og 19-21 lykkedes det Danmark at lave en total turn-around og vinde 25-22. I et sæt hvor Danmark var bagud det meste af vejen valgte hæver Mads Møller Christensen at søge Kalle Madsen der leverede varen og vandt masser af angreb.

Del nyhed

LÆS OGSÅ