God fight var ikke nok mod den finske bjørn

Finland – Danmark HU20 3-0 (25-23, 25-22, 25-17) Vi starter med Mads Kyed, Jacob Brinck, August Jelert, Ulrik Dahl, Tobias Kjær, Joachim Hesselholt og Kalle Madsen og kommer hurtigt ud af starthullerne.  Ulrik Dahl vinder første angreb ned af linjen, og Mads Kyed følger op med et servees. En perfekt modtagning af Kalle Madsen, og…

| Credits: Volleyball Danmark

:


Finland – Danmark HU20

3-0 (25-23, 25-22, 25-17)

Vi starter med Mads Kyed, Jacob Brinck, August Jelert, Ulrik Dahl, Tobias Kjær, Joachim Hesselholt og Kalle Madsen og kommer hurtigt ud af starthullerne. 

Ulrik Dahl vinder første angreb ned af linjen, og Mads Kyed følger op med et servees.

En perfekt modtagning af Kalle Madsen, og August Jelert slår den ned i 5’er hjørnet 3-1 til Danmark

Ulrik Dahl banker endnu et linjeslag af sted, men vi forærer simpelthen for mange angrebspoint væk. Bagud 12-18 tager vi time-out. En finsk servefejl efterfulgt af et finsk lob ud af banen, og vi kommer på 15-19. Bertram Rygaard ind og serve for Joachim Hesselholt. Det giver et blokpoint til Mads Kyed. Jacob Brinck slår af blokken til 21-23. Finland slår bolden ned. 21-24. Sætpoint til Finland. Ulrik Dahl holder os i live med et slag af blokken. 22-24. Vi kæmper os til endnu et point, som Joachim Hesselholt blokker hjem til os. Finland tager time-out. Finsk centerangreb lukker sættet på 23-25. Vores modtagning falder lidt i løbet af sættet, men vores angreb kører fornuftigt, og vi holder serverne. Vi skal have fat i mere i blok og forsvar.

2.sæt – Vi fortsætter med Mads Kyed, Jacob Brinck, August Jelert, Ulrik Dahl, Tobias Kjær, Joachim Hesselholt og Kalle Madsen. Mads Kyed åbner sættet med et servees.God modtagning af Jacob Brinck og August Jelert laver point over midten. Igen god dansk modtagning, og Mads Kyed kan sætte Joachim Hesselholt op på midten 4-3 til DK. Mads Kyed kommer højest i kampen om nettet. Vinder presbold til 5-3.Tobias Kjær lobber os på 6-4Mads Kyed angriber selv. Vi laver for mange kedelige servefejl – Nu to i træk. Ulrik Dahl laver to hurtige points til os. Vi spiller tålmodigt blokadespil, der skaffer os to points. Mads Kyed lobber os på 18-19. Oskar Madsen kommer ind for Jacob Brinck.

Vi lobber i blokaden. Dansk time-out bagud 18-21Tobias Kjær banken pipen ned til 19-21. De næste par bolde er vigtige nu.Øv. Finsk angreb i spanden igen. God modtagning og August Jelert bliver sat op. Ulrik Dahl laver et blokpoint. Bertram Rygaard ind og serve igen. Finland i spanden igen. Finland er iskolde og snupper sættet for næsen af os. Vi SKAL forsvare spanden.

3. sæt starter vi med de samme 7: Mads Kyed, Jacob Brinck, August Jelert, Ulrik Dahl, Tobias Kjær, Joachim Hesselholt og Kalle Madsen. 

Vi angriber fornuftigt nu! Tobias Kjær gennem blokaden og kort efter ned af linjen. 5-6.

Tre hurtige finske points. Vi får endelig has på den finske center i blokaden, og får omsat stopblokken til et angrebspoint. Oskar Madsen ind for Jacob Brinck. Gode modtagninger af Madsen brødrene, og August Jelert og Oskar Madsen vinder angrebene. Flere finske angreb i spanden. Vi laver for mange fejl nu. De løber fra os. For mange danske fejl. Desværre taber vi sættet noget symptomatisk for kampen på en angrebsfejl ud af banen. 17-25. 

Det betyder, at opskriften for i morgen er meget nem. Vi SKAL vinde for at holde liv i håbet om EM. Vi skal kunne holde taktikken i morgen, og gejst og energi skal være på højeste niveau hvis vi skal kunne ryste årgangens regerende europamestre – hjemmeholdet Tjekkiet.

Startopstilling: Mads Kyed, Jacob Brinck, August Jelert, Ulrik Dahl, Tobias Kjær, Joachim Hesselholt og Kalle Madsen

Indskiftere: Bertram Rygaard-Rasmussen, Oskar Madsen

Topscorer bliver Tobias Kjær med 13 points, efterfulgt af Ulrik Dahl med 10 points. 

Bedste modtager er Kalle Madsen med 21 % perfekte

Mads Kyed er bedste blokadespiller med 3 points. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ