Volley Talk: Kursus med internationale stjerner

I denne podcast har Casper Ahlehoff Hansen sat bestyrelsesmedlem i Volleyball Danmark, Thomas Bro-Rasmusen, i stævne. Emnet er det kommende besøg af de tre internationale volley-koryfæer Doug Beal, John Kessel og den tidligere A-landstræner for herrelandsholdet Fred Sturm. De tre amerikanere vil besøge Idrættes Hus i Brøndby d.15.-17. juni, hvor de vil berige med deres…

:


I denne podcast har Casper Ahlehoff Hansen sat bestyrelsesmedlem i Volleyball Danmark, Thomas Bro-Rasmusen, i stævne. Emnet er det kommende besøg af de tre internationale volley-koryfæer Doug Beal, John Kessel og den tidligere A-landstræner for herrelandsholdet Fred Sturm. De tre amerikanere vil besøge Idrættes Hus i Brøndby d.15.-17. juni, hvor de vil berige med deres viden både i praksis og teoretisk.  

Del nyhed

LÆS OGSÅ