Marienlyst sikrer sølvet i NEVZA Club Championships

Marienlyst stod søndag eftermiddag over for norske Viking i NEVZA Club Championships-finalen. Fynboerne blev de små i kampen om guldmedaljerne, som Marienlyst tabte 0-3. Marienlyst havde revanche til gode i finalen, da det var anden gang på tre dage, at Marienlyst spillede mod Viking. Holdene havde også mødt hinanden i playoff-kampen fredag, hvor Viking ligeledes…

:


Marienlyst stod søndag eftermiddag over for norske Viking i NEVZA Club Championships-finalen. Fynboerne blev de små i kampen om guldmedaljerne, som Marienlyst tabte 0-3.

Marienlyst havde revanche til gode i finalen, da det var anden gang på tre dage, at Marienlyst spillede mod Viking. Holdene havde også mødt hinanden i playoff-kampen fredag, hvor Viking ligeledes var den stærkeste af de to.

Dermed var der lagt op til en god finale mellem Viking og Marienlyst, der dog aldrig rigtig forløste sit potentiale, erkender en ærlig Marienlysttræner:

”Det blev aldrig den store kamp fra vores side af,” siger Peter Lyø.

”Vi stillede op uden tre af vores bærende kræfter i form af Sigurd Varming, Martin Bülow og Peter Jensen pga. skader, så vi havde en meget tynd trup,” siger han.

”Når det er sagt, så skal det nævnes, at Viking spillede en rigtig god kamp. Kun i 2. sæt er vi reelt med i kampen, og her var vi meget “uheldige“ med et par afgørende dommerkendelser,” siger Peter Lyø.

”Men alt i alt får vi spillet tre fine kampe og får mere international erfaring til spillertruppen. Men desværre kun sølvmedaljer denne gang,” slutter Peter Lyø.

TIF Viking – BK Marienlyst 3-0 (25-14, 25-21, 25-11).

Se alle resultater fra NEVZA Club Championships her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ