Marienlyst finaleklar i NEVZA Club Championships

De danske pokalmestre Marienlyst er eneste mandskab til at forsvare de danske farver ved NEVZA Club Championships i Bergen i Norgen. Og fynboerne gør det på fornemmeste manér. I semifinalen stod Marienlyst over for Tromsø, som ikke blev levnet mange chancer mod danskerne. 1. sæt var ellers en tæt affære, som Marienlyst snuppede med 25-23.…

:


De danske pokalmestre Marienlyst er eneste mandskab til at forsvare de danske farver ved NEVZA Club Championships i Bergen i Norgen.

Og fynboerne gør det på fornemmeste manér. I semifinalen stod Marienlyst over for Tromsø, som ikke blev levnet mange chancer mod danskerne.

1. sæt var ellers en tæt affære, som Marienlyst snuppede med 25-23.

Men derfra så Peter Lyøs tropper sig ikke tilbage og afgav henholdsvis kun 17 og 16 point i 2. og 3. sæt til en sikker samlet sejr på 3-0.

Simon Bitsch blev dansk topscorer med 14 point, mens både Daniel Thomsen og Kristoffer Abell lavede 11 point hver.

Dermed spiller Marienlyst finale i morgen, hvor modstanderen bliver TIF Viking, der vandt den anden semifinale med 3-0 over Randaberg.

Marienlyst og Viking mødte også hinanden i fredagens playoffkamp ved NEVZA Club Championships, hvor nordmændene vandt 3-0.

Finalen spilles klokken 14.30 og livestreames her.
Kampen kan også følges på e-score her.
Resultater kan ses her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ