Tilmelding åben til netværksmøde om beachvolleyball

Tirsdag den 13. marts kl. 17-21 afholdes der netværksmøde om beachvolley i Marienlystcenteret, Odense. Tilmelding er nu åben. Til netværket inviteres personer, der har interesse i og arbejder med beachvolleyball til dagligt. Det være sig spillere, forældre, trænere, klubfolk, arrangører m.fl. Netværksmødet er et forsøg på at samle ALLE, der gerne vil involveres og indgå…

:


Tirsdag den 13. marts kl. 17-21 afholdes der netværksmøde om beachvolley i Marienlystcenteret, Odense. Tilmelding er nu åben.

Til netværket inviteres personer, der har interesse i og arbejder med beachvolleyball til dagligt. Det være sig spillere, forældre, trænere, klubfolk, arrangører m.fl.

Netværksmødet er et forsøg på at samle ALLE, der gerne vil involveres og indgå i en dialog om de muligheder og udfordringer, der ligger i beachvolleyball i Danmark.

Nogle af punkterne på til netværksmødet er fx udvikling af turneringer for breddespillere, udvikling af beachvolleyball for ungdomsspillere, træneruddannelse, uddannelse af beachvolleyballdommere, beachtouren m.m. Andre emner og idéer vil vi også meget gerne høre fra jer.

Netværksmødet om beachvolleyball holdes tirsdag den 13. marts 2018 kl. 17-21 i Marienlystcenteret, Windelsvej 138, Odense C.

Tilmeldingen senest fredag den 9. marts 2018 foregår med en mail til Peter Morsing: pmi@volleyball.dk med navn, klub og erhverv i forening (spiller, træner, forælder, bestyrelse eller lign.).

Læs mere om netværksmødet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ