Marienlysttræner inden NEVZA Club Championships-finaler: Frygter fysik og firkantede bolde

 Marienlyst er eneste danske repræsentant i finalerne i NEVZA Club Championships NCC, der spilles fredag, lørdag og søndag i norske Bergen. Læs cheftræner Peter Lyøs tilgang til finalekampene. Man siger, at de synger på fynsk – men der bliver kamp på både dialekt, accent og på banen, når Marienlyst som eneste danske klubhold fredag til…

| Foto: MortenO.com

:


 Marienlyst er eneste danske repræsentant i finalerne i NEVZA Club Championships NCC, der spilles fredag, lørdag og søndag i norske Bergen. Læs cheftræner Peter Lyøs tilgang til finalekampene.

Man siger, at de synger på fynsk – men der bliver kamp på både dialekt, accent og på banen, når Marienlyst som eneste danske klubhold fredag til søndag spiller finaler i NEVZA Club Championships mod tre norske hold.

Marienlyst viste særdeles gode takter i gruppespillet i NEVZA Club Championships, hvor de danske pokalmestre med to sejre ud af to mulige spillede sig sikkert videre til finalerne.

De spilles i Bergen i Norge den 26.-28. januar. Marienlyst rejser til Norge torsdag, og første udfordring er playoff-kampen mod Viking fredag. Den kamp bestemmer, hvilket hold Marienlyst skal møde i semifinalen lørdag.

Marienlyst-træner Peter Lyø:

”Vi har hele tiden haft en målsætning om, at vi skal toppe til pokalfinalen, NEVZA Club Championships og en evt. DM-finale,” siger han.

”I pokalen viste vi, at vi kan steppe op, når det hedder finale. Nu skal vi vise, at vi kan holde til at spille på højeste niveau tre dage i træk. Vi skal finde den rette opskrift på at fordele resurserne, så vi ikke er totalt smadret på tredjedagen. Det betyder, at vi kommer til at skifte en del ud undervejs,” siger Peter Lyø.

Marienlystlejren har set video på de andre hold, og kendskabet til de tre norske mandskaber er fint, fortæller Peter Lyø.

”Det er tre gode og meget fysisk stærke hold, hvor Viking og Tromsø vel nok er de stærkeste,” siger han.

”Vi har alle mand klar på nær Sigurd Varming. Det er en svækkelse, da han bidrager med meget fysik både i blokaden og i angrebet. Men ellers har vi haft en perfekt optakt med en god, tæt kamp mod Hvidovre tidligere på ugen, en god træning og afgang mod Norge i god tid. Så med mindre de kommer og siger, at vi skal spille med firkantede bolde, så kan vi ikke klage,” slutter Marienlysttræneren.

Kampprogram og resultater kan ses her. 
Kampene livestreames her. 
Datavolley og e-score her.
Følg med på Facebook her.

KAMPPROGRAM NCC-FINALER, HERRER
26/1, 17.00: BK Tromsø – Randaberg VBK
26/1, 19.30: TIF Viking – BK Marienlyst

27/01, 15.00: Vinder kamp 1 vs. Taber kamp 2
27/01, 17.30: Vinder kamp 2 vs. Taber kamp 1

28/01, 12.00: Taber Semi 1 vs. Taber Semi 2
28/01, 14.30: Vinder Semi 1 vs. Vinder Semi 2 

Del nyhed

LÆS OGSÅ