Brøndby finaleklar i NEVZA Club Championships

Den ene af lørdagens semifinaler i NCC var et rent dansk anliggende mellem de regerende NEVZA Club Championships mestre Holte og Brøndby. Brøndby og Holte stod over for hinanden, efter Brøndby i fredagens playof-kamp havde besejret norske Førde med 3-1, mens Holte havde tabt med samme sætciftre til Oslo Volley. I semifinalen mellem de to…

:


Den ene af lørdagens semifinaler i NCC var et rent dansk anliggende mellem de regerende NEVZA Club Championships mestre Holte og Brøndby.

Brøndby og Holte stod over for hinanden, efter Brøndby i fredagens playof-kamp havde besejret norske Førde med 3-1, mens Holte havde tabt med samme sætciftre til Oslo Volley.

I semifinalen mellem de to danske mandskaber var der masser af nervepirrende dueller og god action i Stadionhal 1 i Brøndby.

Og da den sidste bold ramte halgulvet, var det Brøndbypigerne, der sejrrigt kunne strække armene i vejret efter endnu en 3-1-sejr (17-25, 25-17, 25-22, 25-21).

Dermed spiller Brøndby finale i morgen, hvor modstanderen igen bliver Førde, der vandt den anden semifinale med 3-1 over Oslo Volley.

Kampene streames live på Sidecourt.
Se meget mere fra NEVZA Club Championships og følg med på Facebook her.

Match schedule and results here.

KAMPPROGRAM NCC-FINALER, DAMER
21/01, 12.00: Holte IF 1 vs. Oslo Volley (
SE PÅ LIVESTREAM
21/01, 14.30: Brøndby VK vs. Førde VBK (
SE PÅ LIVESTREAM)

Del nyhed

LÆS OGSÅ