Tilmelding til netværksmøder åben

To netværksmøder står for døren: ’Talentarbejde og landsholdsarbejde’ samt ’B&U netværk’. Tilmeldingen er nu åben. Netværksmøde er om ’Talentarbejde og landsholdsarbejde’ Netværksmødet holdes onsdag den 24. januar 2018 kl. 17-21 i Marienlystcenteret, Odense. Alle, der har interesse i og arbejder med elitevolley til dagligt, er velkomne. Det være sig elitetrænere, klubledere, talenttrænere, debattører, TVD m.fl.…

:


To netværksmøder står for døren: ’Talentarbejde og landsholdsarbejde’ samt ’B&U netværk’. Tilmeldingen er nu åben.

Netværksmøde er om ’Talentarbejde og landsholdsarbejde’

Netværksmødet holdes onsdag den 24. januar 2018 kl. 17-21 i Marienlystcenteret, Odense.

Alle, der har interesse i og arbejder med elitevolley til dagligt, er velkomne. Det være sig elitetrænere, klubledere, talenttrænere, debattører, TVD m.fl.

Netværksmødet er et skridt hen imod at give de interesserede en fælles forståelse af, hvordan Volleyball Danmarks prioriteringer og arbejde hænger sammen.

Vi ønsker at skabe en åben og konstruktiv dialog om de forskellige emner, med respekt for forskellige holdninger.

Tilmelding senest søndag d. 21.1.2018 foregår med en mail til Claus Bøllingtoft clb@volleyball.dk med navn, klub og erhverv i forening (træner, spiller, bestyrelse eller lign).

Læs mere om netværksmødet her.

……………………………… 

Netværksmøde er om ’B&U netværk’

Årets første nationale netværk for Bredde og Udviklingsområdet løber af stablen lørdag den 27. januar januar i Lillebælthallerne i Middelfart.

En ting er på dagsordenen: Fremtidens netværk inden for Bredde, ungdom og udvikling. Til at kickstarte mødet kommer Christian Waldstrøm, der er ledende forsker inden for netværk.

Netværksmødet er målrettet alle, der har en interesse i muligheder og udfordringer inden for bredde og ungdom i Volleyball Danmark.

Netværksmødet er tænkt som et mere overordnet landsdækkende netværk og erstatter ikke de regionale, som vi kører i de forskellige områder. Her er det de store linjer, der tages op – mere politisk orienteret.

Har du en interesse i at blive involveret og gå i dialog, så mød op til dette netværk.

Vi debatterer formen og rammen for, hvorledes vi fremadrettet skal arbejde med netværk omkring udvikling indenfor bredde og ungdom.

Vi vil meget gerne høre jeres holdninger og tanker, så mød endelig op, hvis du har den mindste interesse.

Tilmeldingen senest onsdag d. 24.1.2018 foregår med en mail til Christina Attrup: chr@volleyball.dk med navn, klub og erhverv i forening (træner, forælder, bestyrelse eller lign).

Læs mere om netværksmødet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ