Pokalrevancher åbner sæsonen på Volley TV

Vinterpausen er slut, og nu ruller volleyballen igen i de danske haller. Volley TV er klar til at åbne sæsonen med to regulære klassekampe fra Volleyligaen. Du kan se frem til hele to kampe i åbningsweekenden, hvor toppen af den danske volleyball-kransekage tørner sammen. Lørdag den 13. januar klokken 15.00 tager Gentofte Volley hjemme tager…

| Foto: MortenO.com

:


Vinterpausen er slut, og nu ruller volleyballen igen i de danske haller. Volley TV er klar til at åbne sæsonen med to regulære klassekampe fra Volleyligaen.

Du kan se frem til hele to kampe i åbningsweekenden, hvor toppen af den danske volleyball-kransekage tørner sammen.

Lørdag den 13. januar klokken 15.00 tager Gentofte Volley hjemme tager mod de næsten nykårede pokalmestre BK Marienlyst.

Søndag den 14. januar klokken 14.00 er det så damernes tur, når Holte IF hjemme byder Brøndby VK op til dans.

”Der kunne nærmest ikke været skrevet en meget bedre åbner efter vinterpausen,” siger Casper Ahlehoff Hansen, fast kommentator på Volley TV.

”Det er mandskaber, som har en kæmpe indbyrdes rivalisering, de har lige spillet pokalfinale ved Final 4 og så går alle holdene benhårdt efter DM-guldet. Jeg glæder mig enormt meget til to tætte og spændende kampe,” siger han.

Ved vinterpausen har Brøndby VK lagt sig i spidsen af damernes Volleyliga, mens Holte IF indtager en 2. plads. Hos herrerne fører Gentofte Volley foran Ishøj Volley, mens BK Marienlyst har haft en skidt halvsæson i ligaen og ligger nummer 6.

”Favoritværdigheden er meget svær at definere, synes jeg. Det er klart, at Marienlyst skal i gang i ligaen, og mon ikke de kommer med en kæmpe sult efter succesoplevelser i ligaen, efter de fik blod på tanden og en pokaltitel med hjem fra Final 4,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

”Hos damerne synes jeg også, det virker til at være meget lige. Men skal man pege på en favorit dér, så må det være hjemmeholdet Holte, der skal påtage sin denne, blandt andet fordi Brøndby skal have kørt en ny hæver ind,” siger han.

Du kan se begge kampe på Danmarks bedste volleyballkanal på nettet Volley TV.

13. januar, 15:00: Gentofte Volley vs. BK Marienlyst (H)
14. januar, 14:00: Holte IF vs. Brøndby VK (D)

Del nyhed

LÆS OGSÅ