ÆV ÆV DU17 TABER TIL ISRAEL

Danmark – Israel 0-3 (19-25, 21-25, 24-26) Nogle gange ærger man sig mere – denne kamp er sådan én. Vi var der, havde styr på mangt og meget, fik lagt trykket og var igen i stand til at skabe point. Det eneste vi manglede, var de berømte marginaler og det der lille held. Mentalt står…

:


Danmark – Israel 0-3 (19-25, 21-25, 24-26)

Nogle gange ærger man sig mere – denne kamp er sådan én. Vi var der, havde styr på mangt og meget, fik lagt trykket og var igen i stand til at skabe point. Det eneste vi manglede, var de berømte marginaler og det der lille held. Mentalt står vi distancen, vi fighter det bedste vi lært. Vi taber, ja – men pigernes mentale styrke holder os oppe og vi er lige ved at overraske os tilbage i 2. og 3. sæt.

Vi skifter lidt rundt i 2. sæt, får effektiviteten til at stige, vi er igen foran langt inde i både 2. og 3. sæt, men stimerne med pointtab er alt for lange for at kunne bremse hold på dette niveau. Kampbilledet ligner det fra i går – vort topniveau matcher alle de andre hold i denne pulje, men vi er bagud, hvis vi kigger på det gennemsnitlige præstationsniveau. Desværre er det gennemsnittet, der for det meste afgør kampe som denne.

Megasejt at der er så mange tilskuere fra Danmark hernede, og de kan larme kan de – det er dejligt at føle den opbakning I giver til holdet.

Clara Windeleff var tilbage i pointvinnende stil, og står selv for 15 af dem, hvilket gør at hun er kampens totalt bedste angriber.
Sille Hansen kommer ind med stor energi og tager chancen, præcis som vi beder dem om – hun giver den gas og lykkes med både blok og angreb – derfor bliver hun dagens spiller på det danske hold.

Hvad skal vi så gøre i morgen, for at ryste Hvidrusland? Turde tage de beslutninger, der er nødvendige, for at leverer det topniveau vi har i os. Gøre os umage i hver boldduel og tro på at vi lærer mere og mere for hver kamp. Det gør at gennemsnitsniveauet stiger og vore chancer stiger.

Anna Wulff vrikkede om i opvarmningen, er til intensiv behandling og vi håber det bedste for morgendagen.

Vi ryster dagens kamp af os og glæder os til at spille mod Belarus kl. 20.00 i morgen lørdag – endnu én vild oplevelse i volley!!

Fotos fra kampen kan ses her: http://cev.lu/Competition-Area/PhotogalleryArchive.aspx?ID=1046
Stats kan ses her: http://cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=30704&ID=1046&CID=5998&PID=1571&type=LegList

Del nyhed

LÆS OGSÅ