Volleyball.dk har fået et ansigtsløft

Et nyt år er begyndt, og det betyder også en ny forside på volleyball.dk. Du har måske allerede lagt mærke til det – forsiden på volleyball.dk ser anderledes ud. Hjemmesiden har fået et ansigtsløft og er blevet mere tidssvarende, så du forhåbentligt hurtigere og nemmere kan finde netop det, du leder efter. Vi er stadig…

:


Et nyt år er begyndt, og det betyder også en ny forside på volleyball.dk.

Du har måske allerede lagt mærke til det – forsiden på volleyball.dk ser anderledes ud. Hjemmesiden har fået et ansigtsløft og er blevet mere tidssvarende, så du forhåbentligt hurtigere og nemmere kan finde netop det, du leder efter.

Vi er stadig i gang med de sidste finpudsninger, men har allerede nu rullet den nye forside ud over det gamle site. 

Vi håber, du kan lide det nye layout.

Del nyhed

LÆS OGSÅ