Holte klar til Europa efter 10 års fravær

På tirsdag klokken 18.30 slukkes 10 års europæiske tørke for de regerende danske mestre Holte, når de på hjemmebane i Holtehallen tager imod Viteos Neuchatel Université fra Schweiz i 1/16-finalen i CEV Challenge Cup. Kampen streames direkte på Volley TV. Der blæser igen europæiske vinde over dansk volleyball, når Holte tirsdag aften skal i ilden…

| Foto: MortenO.com

:


På tirsdag klokken 18.30 slukkes 10 års europæiske tørke for de regerende danske mestre Holte, når de på hjemmebane i Holtehallen tager imod Viteos Neuchatel Université fra Schweiz i 1/16-finalen i CEV Challenge Cup. Kampen streames direkte på Volley TV.

Der blæser igen europæiske vinde over dansk volleyball, når Holte tirsdag aften skal i ilden i CEV Challenge Cup.

Modstanderen på den anden side af nettet er schweiziske Viteos Neuchatel Université, der har spillet europæisk volley i de seneste 8 sæsoner.

Holte cheftræner Sven-Erik Borch Lauridsen ser frem til mødet med de fysisk stærke schweizere:

”Det er et godt hold. Vi har set en del video på dem,” siger han.

”Den schweiziske liga er en tand mere professionel end den danske, så vi møder et hold, der træner meget og har mange udlændinge, ”siger Sven-Erik Borch Lauridsen.

Han fortæller, at Holte skal spille sig helt ud, hvis de skal videre fra 1/16-finalen i CEV Challenge Cup.

”Når vi rammer vores topniveau, er vi på niveau med dem. Men deres bundniveau er lige en tand højere end vores. Vi skal op på topniveauet, og der er ingen tvivl om, at vi er klar til at give dem kamp til stregen på tirsdag,” siger Sven-Erik Borch Lauridsen.

”Vi kender niveauet på deres udlændinge, så vi har en god idé om, hvad der venter os,” slutter cheftræneren.

Kampen mellem Holte og Viteos Neuchatel Université streames direkte på Volley TV med optakt fra klokken 18.15.  
Se mere på CEV’s hjemmeside her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ