Gentofte Volley møder italiensk stjernemandskab i historisk gensyn

De danske pokalmestre skal op imod det italienske storhold Ravenna i CEV Challenge Cup onsdag klokken 19.00. Det bliver sæsonens hidtil største volleyballkamp i klubregi og er et must-see for alle, der kan lide international topsport. Kampen streames direkte på Volley TV. Efter to sikre 3-0 sejre over norske Tromsø er Gentoftes herrer nu klar…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


De danske pokalmestre skal op imod det italienske storhold Ravenna i CEV Challenge Cup onsdag klokken 19.00. Det bliver sæsonens hidtil største volleyballkamp i klubregi og er et must-see for alle, der kan lide international topsport. Kampen streames direkte på Volley TV.

Efter to sikre 3-0 sejre over norske Tromsø er Gentoftes herrer nu klar til 2. runde af CEV Challenge Cup. Her krydser Gentofte klinger med det italienske stjernemandskab Ravenna.

Klubben fra Norditalien er tilbage i toppen af den bedste italienske liga, A1, hvor de pt. indtager 4. pladsen.

Ravenna havde i 1990’erne verdens måske bedste klubhold, men har i en periode ikke været blandt de allerbedste hold i den hjemlige liga.

Det var selvsamme Ravenna, som Holte Volleyball Klub mødte i Champions League i begyndelsen af 1990’erne – en historisk kamp i dansk volleyball. Dengang var Gentoftetræner Peter Borglund også i hallen, dog som ung tilskuer.

”Dengang var vores spillere ikke født endnu. Men jeg kan huske, at jeg sad klar i hallen, flere timer inden kampen begyndte, fordi det var det største hold, der kom til Danmark,” siger han.

Onsdag klokken 19.00 gælder det så nutidens Ravenna i Gentofte Sportspark.

”Først og fremmest glæder vi os helt vildt,” siger Peter Borglund.

”Det er tredje år i træk, vi møder et klassemandskab i Europa. Det er noget, som drengene og klubben har set frem til længe,” siger han.

”Det bliver en kæmpe test, hvor vi får nogle klare svar på, hvor langt holdet er kommet i at skulle præstere på højt europæisk niveau,” siger Peter Borglund.

”Det er fedt med sådanne storkampe i Danmark. Det betyder meget for spillerne og klubben og er kæmpe stort,” slutter Gentoftetræneren.

CEV Challenge Cup-kampen Gentofte-Ravenna kan ses kampen direkte i høj kvalitet på Danmarks bedste volleyballkanal på nettet Volley TV med optakt fra 18.45.

Del nyhed

LÆS OGSÅ