Volleyball Danmark inviterer alle til netværksmøder for beach, bredde og elite

Volleyball Danmark vil gerne fremme dialogen med sine medlemmer og få gode input til den fortsatte udvikling af dansk volley og beachvolley.Gennem de seneste par år har Volleyball Danmark forsøgt at inddrage flest mulige medlemmer til dialog om netop de områder, som berører dem i deres engagement i sporten. Bredde- og udviklingsafdelingen har fx afholdt…

:


Volleyball Danmark vil gerne fremme dialogen med sine medlemmer og få gode input til den fortsatte udvikling af dansk volley og beachvolley.
Gennem de seneste par år har Volleyball Danmark forsøgt at inddrage flest mulige medlemmer til dialog om netop de områder, som berører dem i deres engagement i sporten.

Bredde- og udviklingsafdelingen har fx afholdt netværksmøder om Kids- og ungdomsvolley, Bedstevolley samt det nye koncept PulsVolley (motionsvolley), og elieafdelingen har bl.a. afholdt ligaklubmøder samt elitetrænerseminar om landsholdsarbejdet og ungdomslandsholdene.

Volleyball Danmark vil med netværksmøderne gerne berøre problemstillinger, der er nærværende for den enkelte.

Ved at samle alle interesserede i netværksmøder, der berører netop dem, ønsker Volleyball Danmark at inddrage medlemmerne endnu mere i udviklingen af dansk volleyball og komme tættere på klubberne og de enkelte frivillige, der gør et kæmpe arbejde for dansk volleyball og beachvolley.

Volleyball Danmark mener, at netværksmøderne er en god måde at indgå i dialog om forskellige problemstillinger samt inddrage og involvere de frivillige.

Alle er velkomne til møderne.

I første omgang er der tre netværksmøder på programmet:

Netværksmøde om ”talentarbejde og landsholdsarbejde”
Onsdag den 24. januar, kl. 17-21

Her inviteres personer, der har interesse i og arbejder med elitevolley til dagligt. Det være sig elitetrænere, klubledere, talenttrænere, debattører, TVD m.fl.

Netværksmødet er et forsøg på at give de interesserede en forståelse af, hvordan Volleyball Danmarks prioriteringer og arbejde hænger sammen samt skabe en konstruktiv dialog.

Der kommer snarest mere information om mødet.

Netværksmøde om ”etablering af meningsfulde netværk”
Lørdag den 27. januar kl. 13-16

Her inviteres en bred kreds af personer, der har interesser inden for bredde, ungdom, udvikling, uddannelse osv. Det være sig kredsfolk, trænere, ungdomsledere, ildsjæle, BUSG m.fl.

Netværksmødet er et forsøg på at samle de relevante personer, der gerne vil involveres og indgå i en dialog om de muligheder og udfordringer som de mange frivillige og Volleyball Danmark møder.

Der kommer snarest mere information om mødet.

Netværksmøde om ”beachvolley”
Marts 2018. Nærmere information kommer senere.

Del nyhed

LÆS OGSÅ