Nu skal kandidaterne til Årets Spiller 2017 findes

Der er stor hæder på højkant, når Årets danske spiller 2017 kåres ved Volleyball Danmarks Galla 2017 den 16. december i Frederiksberg Hallen. Det er spillerne i Volleyligaen, der både nominerer og stemmer på deres favorit. Alle spillere, der i 2017 har spillet eller spiller i Volleyligaen, har mulighed for at nominere den profil, som…

| Foto: MortenO.com

:


Der er stor hæder på højkant, når Årets danske spiller 2017 kåres ved Volleyball Danmarks Galla 2017 den 16. december i Frederiksberg Hallen. Det er spillerne i Volleyligaen, der både nominerer og stemmer på deres favorit.

Alle spillere, der i 2017 har spillet eller spiller i Volleyligaen, har mulighed for at nominere den profil, som de mener, er årets spiller frem til den 29. november.

Damerne kan nominere og stemme på damespillerne, mens herrerne kan nominere og stemme på herrespillerne.

I første omgang skal du nominere 2 (to) spillere, som du synes fortjener prisen som Årets danske spiller 2017.

Når alle kandidater er fundet, samler vi de tre spillere for hvert køn, som har fået flest nomineringer. Disse spillere er herefter de tre officielle kandidater til prisen – og nu skal alle spillere, som har spillet i Volleyligaen i 2017, stemme på en af disse tre kandidater som Årets danske spiller.

Har spillerne i Volleyligaen mod forventning ikke modtaget materiale til nomineringerne, kan de kontakte turneringsleder Henrik Petersen på hep@volleyball.dk

Del nyhed

LÆS OGSÅ