Officielt: I 2018 skal der findes en europamester i snowvolley

Det europæiske volleyballforbund CEV har fremlagt kriterierne for det første EM i snowvolley nogensinde, der afholdes i Østrig i 2018. 24 damehold og 24 herrehold skal kæmpe om at blive den første europamester i snowvolley nogensinde den 23.-25. marts 2018, når de to østrigske alpebyer Wagrain-Kleinarl og Flachau lægger sne til EM. Udover EM-titlen er…

| Foto: CEV

:


Det europæiske volleyballforbund CEV har fremlagt kriterierne for det første EM i snowvolley nogensinde, der afholdes i Østrig i 2018.

24 damehold og 24 herrehold skal kæmpe om at blive den første europamester i snowvolley nogensinde den 23.-25. marts 2018, når de to østrigske alpebyer Wagrain-Kleinarl og Flachau lægger sne til EM.

Udover EM-titlen er der også 10.000 euro i præmiepenge på højkant per køn.

Det europæiske volleyballforbund CEV har nu bekræftet kvalifikationskriterierne, som afgør, hvilke 48 hold der skal kæmpe om den europæiske snowvolleykrone og den historiske ære i at blive den første europamester i snowvolley nogensinde.  

EM-kvalifikationen skal finde sted mellem 15. november 2017 og 5. marts 2018 og bestå af minimum to hold, der spiller efter CEV’s officielle snowvolley regler.

Udover de nationale snowvolleymestre vil også de kommende vindere af 2018-udgaven af CEV Snow Volleyball European Tour kvalificere sig til EM. Hvis dette hold samtidig er nationale mestre, bliver det 2’erne fra touren, der booker en EM-billet.

Værtslandet Østrig er sikret tre EM-pladser per køn. Derudover kan hvert land maksimalt kvalificere tre hold til EM.

Kilde: CEV

Del nyhed

LÆS OGSÅ