Holte, Brøndby og Marienlyst booker billet til NCC-finaler

11 damehold og 9 herrehold krydsede i weekenden klinger i gruppespillet i NEVZA Club Championships, NCC. Tre danske hold viste storspil og gik ubesejrede videre til finalespillet. Holtes regerende NCC-mestre var selv værter for Gruppe A, hvor de tog imod ToppVolley Norge, TIK Viking og Volleyliga-kollegerne Amager. Holte viste dog ikke den store gæstfrihed og…

| Foto: NCC

:


11 damehold og 9 herrehold krydsede i weekenden klinger i gruppespillet i NEVZA Club Championships, NCC. Tre danske hold viste storspil og gik ubesejrede videre til finalespillet.

Holtes regerende NCC-mestre var selv værter for Gruppe A, hvor de tog imod ToppVolley Norge, TIK Viking og Volleyliga-kollegerne Amager.

Holte viste dog ikke den store gæstfrihed og vandt tre gange 3-0, hvilket sender dem suverænt til tops i gruppe og direkte i finalespillet.

Samme scenarie udspillede sig i det andet gruppespil på dansk grund, Gruppe B i Brøndby. Her var klubben fra den københavnske vestegn også det stærkeste hold i gruppen, hvor de vandt 3-0 over Afturelding og 3-1 over Oslo Volley.

Dermed er Brøndby også videre til finalespillet. Her for de to danske klubber selskab af Førde VK, som vandt Gruppe C samt Oslo Volley, som blev bedste 2’er.

Finalespillet spilles den 19.-21. januar. Værterne offentliggøres senere.

Amager og Køge fik begge en sejr, men det var desværre ikke nok til at sende dem videre fra gruppespillet.

Marienlyst også i finalespillet
Hos herrerne havde Marienlyst fordel af hjemmebane, og den udnyttede de. De regerende danske mestre vandt 3-0 over Afturelding og 3-1 over Randaberg og sikrede sig dermed 1. pladsen i Gruppe B og en billet videre til finalespillet.

Marienlyst bliver eneste danske herrehold i NCC-finalespillet. Hvidovre måtte desværre rejse hjem fra gruppespillet i Norge uden en sejr, mens Ishøj, der var værter for Gruppe C, sluttede på 2. pladsen med en 3-0 sejr over Polonia London. Det var desværre ikke nok til at blive bedste 2’er.

Marienlyst får selskab af Viking, Tromsø og Randaberg i herrernes finalespil, som afvikles den 26.-28. januar. Værterne offentliggøres senere.

Se alle resultater og stillinger her.
Og se meget mere på Facebook her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ