Danmarks piger fighter sig til en sejr over Sverige

Aftenens puljefinale mod Sverige, blev ligeså svær og spændende, som forventet var. Måske ikke hele tiden den mest velspillede kamp med vore øjne, men spændende og afvekslende – i den sidste ende, kunne svensken ikke stå imod den danske must. Cifrene iser tydeligt at det svigngede gevaldigt – helt fra piv ringe til brilliant! Danmark…

:


Aftenens puljefinale mod Sverige, blev ligeså svær og spændende, som forventet var. Måske ikke hele tiden den mest velspillede kamp med vore øjne, men spændende og afvekslende – i den sidste ende, kunne svensken ikke stå imod den danske must. Cifrene iser tydeligt at det svigngede gevaldigt – helt fra piv ringe til brilliant!

Danmark – Sverige 3-2 (22-25, 25-14, 21-25, 25-11, 15-10)

Det gør at Danmark spiller semifinale mod vinderen af kvartsfinalen mellem England og Færøerne. Semifinalen spilles 18.30 dansk tid.

Flere af spillerne var helt ude af sit gode skind, men lykkedes undervejs med at ændre slagets gang, så at de individuelle præstationer igen var i top – det var imponerende at opleve og se.

“Vi arberjder intenst med at stabilisere modtagning, forsvar og serv – mens blokader og angreb er ved at være på plads, specielt blokaderne fungerer fremragende (14 blokadepoint mod England og 13 mod Sverige). Tager vi et trin mere opad, så bliver det en god kamp vi spiller i morgen.”

Kampens spiller blev Emma Hesselholt, der med angrebseffektivitet, blokademur, servepres og en offensiv attitude bidrog kraftigt, til at vi fik vendt et truende nederlag til en fightsejr.

Vi glæder os til i morgen – det bliver hyl!!

Del nyhed

LÆS OGSÅ