5 ÅRS SEJRSTØRKE ER SLUT – DANMARK VANDT OVER FINLAND I SEMIFINALEN

Danmark – Finland, 3-1 (25-16, 25-20, 21-25, 25-17)DU17 NEVZA, semifinale Ikke siden 2012 har et dansk DU17-landsholdshold vundet over Finland til NEVZA. Så da Danmark vandt en overbevisende 3-1 sejr, så var det bestemt en præstation af de helt store, som gav store jubelscener blandt spillere og tilskuere. Men én ting er helt sikkert, det…

:


Danmark – Finland, 3-1 (25-16, 25-20, 21-25, 25-17)
DU17 NEVZA, semifinale

Ikke siden 2012 har et dansk DU17-landsholdshold vundet over Finland til NEVZA. Så da Danmark vandt en overbevisende 3-1 sejr, så var det bestemt en præstation af de helt store, som gav store jubelscener blandt spillere og tilskuere. Men én ting er helt sikkert, det danske hold er slet ikke færdige endnu – “vi er først lige begyndt”, som anfører Mikala Mogensen sagde i omklædningsrummet efter kampen. 

I 1. sæt startede det danske hold som lyn og torden, akkurat som de har gjort i samtlige kampe i hele turneringen. Servestimer på 10 fra Laura Thomsen, 7 fra Mikala Mogensen og 5 fra Sofia Bisgaard gav Danmark føring på 21-9, før sættet blev vundet med 25-16.

Fra starten af 2. sæt bød det igen på fremragende dansk spil, hvor Danmark hurtigt bragte sig i front og holdte sig der sættet igennem. 8-4, 16-13 og 21-16 blev det inden Danmark vandt med 25-20. I dette sæt skal anfører Mikala Mogensen fremhæves for 4 vundne angreb på 7 hævninger, mens Sofia Bisgaard bød ind med 2 stuff blokader.

3. sæt blev meget tæt, hvor Danmark dog hele tiden var et par points efter Finland. Den væsentlige forskel i dette sæt var, at Danmarks servetryk faldt markant. Presset var væk og samtidig blev det til hele 5 servefejl (ud af 10 samlet set i hele kampen). Finland løftede virkelig også deres spil i dette sæt, og der fik man for alvor at se finnernes styrke.

I 4. sæt fortsatte Finland i starten det stærke spil, hvor Danmark kom bagud med 5-8. Men så tog Ditte Espersen og Sofia Bisgaard fat med to servestimer af 4 hver, og så var Danmark i front med 16-11. Ikast Brande Arena var nu begyndt at koge, da man fornemmede det danske hold var ved at afgøre kampen. Danmark trak fra til 21-13 og vandt senere med 25-17, hvor det meget symptomatisk var Sofia Bisgaard som afgjorde sættet med sit 6. angrebspoints i sættet. 

Danmark vandt således kampen med 3-1 og kan nu se frem til finale mod Sverige torsdag kl. 13.30. 

Kampens spiller blev Mikala Mogensen, som virkelig viste vejen som anfører med 15 vundne angrebspoints, 2 stuff blokader, 2 serveesser og en stabil modtagning. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ