Overblik: Dette er de danske ungdomslandsholds vej til EM

Der er trukket lod til EM-kvalifikationen for fire ungdomslandshold. Se her hvem Danmarks U17 piger, U18 drenge, U19 piger samt U20 drenge møder. Næste generation af volleyballstjerner kan nu planlægge deres rejse frem mod EM i 2018 efter der er trukket lod til kvalifikationen i det europæiske volleyballforbunds hovedkvarter i Luxembourg. De danske U17 piger…

| Foto: Hamistolen Photography

:


Der er trukket lod til EM-kvalifikationen for fire ungdomslandshold. Se her hvem Danmarks U17 piger, U18 drenge, U19 piger samt U20 drenge møder.

Næste generation af volleyballstjerner kan nu planlægge deres rejse frem mod EM i 2018 efter der er trukket lod til kvalifikationen i det europæiske volleyballforbunds hovedkvarter i Luxembourg.

De danske U17 piger
skal i aktion den 5.-7. januar 2018 i Tyskland. Der er i alt 8 grupper, hvor gruppevinderne samt de tre bedste 2’ere kvalificerer sig til slutrunden. Da der både er grupper med 3 og 4 hold, vil resultaterne mod det hold, som slutter sidst i gruppen, blive slettet fra det samlede toer-regnskab.

u17w

De danske U18 drenge spiller deres EM-kvalifikation den 5.-7. januar 2018 i Italien. Gruppevinderne fra de syv grupper samt de tre bedste 2’ere kvalificerer sig til EM.

u18m

De danske U19 piger spiller kvalifikation den 26.-29. april i Serbien. Danmark træder ind i 2. kvalifikationsrunde. De 7 gruppevindere kvalificerer sig direkte til EM, mens de 7 hold, som slutter på 2. pladsen samt den bedste 3’er går videre til 3. og sidste kvalifikationsrunde.

u19w

De danske U20 drenge spiller kvalifikation den 26.-29. april. Gruppevinderne kvalificerer sig direkte til EM, mens 2’erne i gruppen går videre til 3. kvalifikationsrunde. 

u20m

Del nyhed

LÆS OGSÅ