HU 17: Flot dansk præstation i 3-0 sejr over Norge

Efter 5 dages intense forberedelser var der ”serve-off” kl. 15.30. Dagens modstander var Norge, en nation som tidligere har slået Danmark ved adskillige NEVZA turneringer. På det seneste er tingene dog vendt og de danske drenge har på U17 niveau slået Norge i både 2015 og 2016. Efter et par indledende servefejl, får Danmark godt…

| Foto: Hamistolen Photography

:


Efter 5 dages intense forberedelser var der ”serve-off” kl. 15.30. Dagens modstander var Norge, en nation som tidligere har slået Danmark ved adskillige NEVZA turneringer. På det seneste er tingene dog vendt og de danske drenge har på U17 niveau slået Norge i både 2015 og 2016.

Efter et par indledende servefejl, får Danmark godt fat i spillet og har små føringer frem til 13-12. Herfra sætter anfører Kalle Madsen gang i en imponerende serie af springser og godt hjulpet at blokerende holdkammerater er føringen pludselig 21-12. I slutningen af sættet får Norge igen styr på deres sideout, men Danmark vinder meget sikkert 25-18.

Norge kommer helt skævt fra start i 2. sæt da Alfred Pontoppidan med en serie skarpe svæveserver bringer Danmark i front med 8-2. Det er ikke altid let at have en stor føring tidligt i et sæt, men de danske drenge bevarer på flotteste vis agressiviteten på de rigtige tidspunkter og kan dominere hele sættet. Midtvejs i sættet kommer debutant Anders Hauge på banen og glider fint ind i holdets rytme. Sættet vindes 25-16.

Danmark fortsætter i 3. sæt med solid sideout og venter tålmodigt på, at serverne og transitionsspillet skal skabe et forspring. I dette sæt er det Joachim Hesselholt der af to omgange laver flotte serveserier. Giftige svæveserver mod pos. 1 bringer således Danmark foran 12-6. I slutningen af sættet er det igen Joachim Hesselholt der sætter trumf på med 3 skarpe server så Danmark kan vinde 25-18.

Mikkel Hoff styrede igennem hele kampen på flotteste vis den danske sideout og fik alle angrebsspillere sat godt i scene.

Danmark – Norge 3-0 (25-15, 25-16, 25-18)

Startopstilling

Hæver: Mikkel Hoff

Kanter: Kalle Madsen og Malthe Karhula

Centere: Alfred Pontoppidan og Joachim Hesselholt

Diagonal: Jonas Marcussen

Indskiftet: Anders Hauge

Kampens spiller: (Kalle Madsen)

Del nyhed

LÆS OGSÅ