Volleyball Danmark klar med podcast

Som noget helt nyt er Volleyball Danmark nu klar med egen podcast, Volley Talk, hvor der vil blive gået i dybden med en masse volleyball-relaterede emner. Et nyt medie er de senere år blevet mere og mere populært. Podcast er oppe i tiden, og nu er Volleyball Danmark også kommet med på denne bølge. Den…

:


Som noget helt nyt er Volleyball Danmark nu klar med egen podcast, Volley Talk, hvor der vil blive gået i dybden med en masse volleyball-relaterede emner.

Et nyt medie er de senere år blevet mere og mere populært. Podcast er oppe i tiden, og nu er Volleyball Danmark også kommet med på denne bølge. Den første udgave er allerede i luften, og man kan som volley-elsker se frem til endnu mere den kommende tid. 

”Vi er utrolig glade for den modtagelse vores nye program har fået. Vi vil i den kommende tid have en masse interessante personer i studiet til endnu flere dybdegående volley-snakke,” fortæller mediekonsulent Casper Ahlehoff Hansen, der er vært på Volley Talk.

Volley Talk kan findes på soundcloud.com og iTunes, og podcasten er gratis og frit tilgængeligt.

Podcastformatet rammer tidsånden og er noget man kan høre i bilen på vej til arbejde, på sin løbetur eller noget helt tredje.

Volley Talk vil de næste måneder producere en række podcast, som både kan høres på Soundcloud samtidig med at der også bliver udplukket noget som vises med billeder til Volley TV.

”Det gode ved dette medie er, at det er så let tilgængeligt, man kan høre det præcis når det passer en. Vi vil i programmerne fremover gå i dybden med en række både nørdede og spændende emner. Der kan her tales frit fra leveren, og jeg glæder mig til at have en masse volley-personligheder i studiet,” siger Casper Ahlehoff Hansen.

Den første udgave af Volley Talk havde man inviteret Eva Bang fra Brøndby VK og Nikoline Mogensen fra Holte i studiet til en snak om bl.a. A-landshold, Volleyliga, udland og ambitioner.

Du kan høre eller genhøre det første program af Volley Talk lige her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ