Landsholdskant skifter til cypriotisk mesterskabskandidat

Steen Sørensen skal i den kommende sæson spille på Cypern. Landsholdsspilleren har skrevet en otte-måneders kontrakt med traditionsklubben Anorthosis Famagusta. Danskeren har bestået lægetjekket og er allerede i gang med at træne sammen med sine nye holdkammerater på Cypern. Og der er mange nye ansigter i truppen inklusive Steen Sørensens. ”Anorthosis er en klub med…

| Foto: MortenO.com

:


Steen Sørensen skal i den kommende sæson spille på Cypern. Landsholdsspilleren har skrevet en otte-måneders kontrakt med traditionsklubben Anorthosis Famagusta.

Danskeren har bestået lægetjekket og er allerede i gang med at træne sammen med sine nye holdkammerater på Cypern.

Og der er mange nye ansigter i truppen inklusive Steen Sørensens.

”Anorthosis er en klub med stor tradition i cypriotisk volley, men sidste år var en dårlig sæson for klubben. Så til denne sæson er der skiftet meget ud på holdet, både blandt trænere og spillere, og alle i klubben arbejder frem mod chancen for at vinde mesterskabet,” siger han.

”Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med trænere og holdkammerater og få bygget et stærkt hold og forhåbentlig kunne spille med om pokal og mesterskab. Det bliver en stor udfordring, men jeg tror på, det kan lade sig gøre,” siger Steen Sørensen.

Anorthosis Famagusta nåede ikke slutspillet i sidste sæson efter flere medaljer årene inden.

Steen Sørensen fortæller, at han ikke havde det store kendskab til cypriotisk volleyball tidligere, men er blevet positivt overrasket.

”Jeg må indrømme, at da jeg fik tilbuddet fra Anorthosis, vidste jeg ikke rigtig noget om cypriotisk volley. Men efter at have snakket med forskellige spillere, der har spillet dernede eller havde kendskab til ligaen, fik jeg et godt indtryk af cypriotisk volley,” siger Steen Sørensen.

”De har en god volleytradition og en liga med flere gode hold. Hvis man sammenligner med den danske Volleyliga, hvor der er et hold med i Challenge Cup, så er der tre hold fra Cypern med Challenge Cup og et hold i Champions League,” siger han.

Derudover ser den stærke kantspiller frem til en aspekt mere:

”Jeg glæder mig til, det bliver november. Jeg er ikke rigtig bygget til at træne i 30 grader og med en luftfugtighed på 70 procent,” slutter han.

Del nyhed

LÆS OGSÅ