Talentfulde Kyed på prøve i storklub

I flere sæsoner har Mads Kyed Jensen været en af landets største talenter, og nu får den tårnhøje hæver fra Gentofte Volley, en enestående mulighed for at vise sig frem i en af verdens største klubber. Mads Kyed Jensen har i flere år vist sig at være et af landets største hæver-talenter, og står i…

:


I flere sæsoner har Mads Kyed Jensen været en af landets største talenter, og nu får den tårnhøje hæver fra Gentofte Volley, en enestående mulighed for at vise sig frem i en af verdens største klubber.

Mads Kyed Jensen har i flere år vist sig at være et af landets største hæver-talenter, og står i en alder af bare 18 år allerede noteret for tre A-landskampe. Nu har rygterne om Kyeds kvaliteter, også nået en af verdens største klubber. Italienske Modena Volley har nemlig inviteret det danske talent på et prøveophold.

”Niveauet hernede er en del højere end jeg nogensinde har prøvet at spille på, dog med undtagelse af vores Champions League kamp med Gentofte mod Belgorod. Men selvom niveauet er meget højt, så kan jeg godt være med. Trænerteamet er godt, og jeg har allerede på den første uge lært en hel masse, som jeg kan tage med mig til Danmark”. fortæller det unge Hæver-talent fra Gentofte Volley. 

Da den italienske storklub har en stor håndfuld spillere til det kommende EM i Polen, så benytter klubben muligheden for at se nærmere på en række talentfulde spillere. Derfor er det ikke et decideret prøvetræningsforløb Mads Kyed Jensen er igennem, men mere en form for udstillingsvindue og en smag på den professionelle tilværelse.

Klubben ser mig an. Det er ikke aktuelt med et skifte lige nu og her, men måske om et par år hvis de finder mig interessant nok. Samtidig har jeg også mulighed for at se om tilværelsen som professionel volleyball-spiller på fuldtid, er noget som tiltaler mig”.  Fortæller Mads Kyed Jensen. 

Modena Volley må betragtes som en af verdens største klubber med fire Champions League trofæer og intet mindre end tolv gange italienske mestre.

Del nyhed

LÆS OGSÅ