EM Drømmen brast

Danmark – Finland 0-3 (22-25, 16-25, 6-25) Et finsk hold der spillede en kamp der intet betød og et dansk hold der spillede en kamp der betød alt! Mentalt hårdt og lærerrigt – vi tabte til en bedre modstander, vi fightede i starten men eferhånden som pointene gled over til finnerne, kunne vi ikke holde…

:


Danmark – Finland 0-3 (22-25, 16-25, 6-25)

Et finsk hold der spillede en kamp der intet betød og et dansk hold der spillede en kamp der betød alt!

Mentalt hårdt og lærerrigt – vi tabte til en bedre modstander, vi fightede i starten men eferhånden som pointene gled over til finnerne, kunne vi ikke holde tankerne væk fra den forsvindende drøm … vi falder sammen i sidste sæt

Vi sidder tilbage med ærgelsen over kampens afslutning og resultat, vi gjorde det vi forberedt os på, bare ikke godt nok mod finnerne, der disker op med den klart bedste præstation i turneringen – de spillede solidt og effektivt, samt tog imod når vi vaklede i troen midt i det 2. sættet.

Sofia Bisgaard fik dagens vimpel, hun skaffede os mange af de point vi hentede i dag.

En mere indgående evaluering kommer senere, men vi sidder tilbage med en meget stolt følelse at have været med til ent historisk evenemang for dansk damevolley. Vi har haft 12 piger der har gjort alt vi bedt dem om og der har præsteret langt over det niveau vi havde forudspået – fedt.

Del nyhed

LÆS OGSÅ