Danske damer taber den nordiske dyst

Danmark – Norge 1-3 (25-21,15-25,23-25,15-25) Der var dømt revanche i dagens kamp for det sidste nederlag imod Norge, og Danmark kom rigtig godt fra start.På trods af mavesyge hos Nanna Mølgård, Alina Hjorth Sode og Isabel Fugmann (sidstnævnte stillede til start), spillede Danmark et stabilt første sæt, og kunne holde nordmændene fra pointfadet. Trine Noer…

:


Danmark – Norge 1-3 (25-21,15-25,23-25,15-25)

Der var dømt revanche i dagens kamp for det sidste nederlag imod Norge, og Danmark kom rigtig godt fra start.
På trods af mavesyge hos Nanna Mølgård, Alina Hjorth Sode og Isabel Fugmann (sidstnævnte stillede til start), spillede Danmark et stabilt første sæt, og kunne holde nordmændene fra pointfadet. Trine Noer Kjelstrup og Emilie Stenholt Krogh var rykket på venstrekanterne og Helena Elbæk var rykket ud på højrekanten, og stabile server og blokader, skaffede det nødvendige overskud til sætsejr.
I andet sæt blev det norske servepres større og Isabel Fugmann overtog fra Emilie Stenholt Krogh. Det tog lidt tid for danskerne at finde modtagningsrytmen, og det gav også knas i angrebsrytmen. Norge tog sættet overbevisende.
Herfra var der nu helt styr på modtagningen, og de danske damer kom til 23-18, før angrebsrytmen helt forsvandt og Norge kunne tage de sidste 6 bolde og dermed sættet.
Danmark blev ved med at kæmpe, men det norske bundniveau var en anelse højere end det danske, og kampen kunne gå til Norge.
Så Danmark tabte til et bedre hold på dagen.
Dagens spiller blev Nora Møllgaard.

Nu gælder det den sidste kamp imod Ukraine i morgen.
Den spilles kl. 20.00 lokal tid (18.00 dansk tid) og kan ses på www.laola1.tv.

Data fra kampen kan ses via dette link:
http://cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=30053&ID=977&CID=5801&PID=1527&type=LegList

Del nyhed

LÆS OGSÅ