Danmark tæt på Israel

Danmark – Israel 0-3 (22-25,19-25,18-25) De danske damer ville fortsætte den gode indsats fra hollandskampen i går, i dag mod et stærkt servende israelsk hold, og det må siges at det lykkedes. På trods af at den israelske serv var skarp og slog nogle huller i stillingen, så stod danskerne imod og blev ukueligt ved…

:


Danmark – Israel 0-3 (22-25,19-25,18-25)

De danske damer ville fortsætte den gode indsats fra hollandskampen i går, i dag mod et stærkt servende israelsk hold, og det må siges at det lykkedes.

På trods af at den israelske serv var skarp og slog nogle huller i stillingen, så stod danskerne imod og blev ukueligt ved med at spille sig op og havde føringer midt i både første og andet sæt.

Desværre var israelerne mere rutinerede når det gjaldt, og kunne tage begge sæt med sikkert spil.

Tredje sæt var også tæt, men presset begyndte at tære på Danmark, så selvom danskerne skiftede Trine Noer Kjelstrup på venstrekanten og gav plads til Helena Elbæk på højrekanten, så kunne Israel lukke kampen.

Det var en lærerig kamp, hvor vi spillede lige op med Israel i flere perioder. Med lidt mere rutine i de afgørende situationer, var sættene tippet til dansk fordel.

Centerspillerne Trine Rask-Nielsen og Paulina Hougaard-Jensen var rigtigt godt med i kampen i dag, både i blok og angreb, og Paulina blev dagens spiller.

Nu gælder det værterne fra Azerbajdjan i morgen kl. 15.30 dansk tid.

Det bliver en stormfuld opgave imod det fysisk MEGET store hold (Mammadova 196 cm, Rahimova 198 cm, Kulan 198 cm), men vi glæder os til udfordringen, og vil gå efter touch-out.
http://www.canlitv.stream/idman-tv

Se data fra kampen her
http://cev.lu/Competition-Area/MatchPage.aspx?mID=30049&ID=977&CID=5801&PID=1527&type=LegList

Del nyhed

LÆS OGSÅ