Bedst af 7 sæt til 15 point – FIVB tester nyt pointsystem

Det internationale volleyballforbund FIVB tester et nyt pointsystem ved de kommende U23 verdensmesterskaber. Tidligere på året samledes en række internationale toptrænere i det internationale volleyballforbund FIVB’s hovedkvarter i Lausanne i Schweiz. Et af punkterne på dagsordenen var regelændringer, der kunne forkorte spilletiden og gøre volleyball mere attraktiv for publikum – både i hallen og hjemme…

| Foto: MortenO.com

:


Det internationale volleyballforbund FIVB tester et nyt pointsystem ved de kommende U23 verdensmesterskaber.

Tidligere på året samledes en række internationale toptrænere i det internationale volleyballforbund FIVB’s hovedkvarter i Lausanne i Schweiz.

Et af punkterne på dagsordenen var regelændringer, der kunne forkorte spilletiden og gøre volleyball mere attraktiv for publikum – både i hallen og hjemme i stuerne.

Et af de forslag, er et nyt pointsystem, som allerede vil blive testet ved dette års U23 VM. Her vil der blive spillet bedst af 7 sæt til 15 point.

Ved første øjekast kan det lyde selvmodsigende, at flere sæt skulle give kortere kampe. Men ved kun at spille til 15 point i hvert sæt, skal man samlet set opnå færre point for at vinde en kamp.

Det nye pointsystem bliver testet ved U23 VM senere i år, hvor herrerne spiller i Egypten den 18.-25. august og damerne den 10.-17. september i Slovenien.

Kilde: globoesporte.globo.com

Del nyhed

LÆS OGSÅ