Knudsen godkender første test – men stadig meget at arbejde på

De danske volleyherrer spillede i weekenden tre træningskampe på to døgn mod Letland i forberedelserne frem mod VM-kvalifikationen og European League. Det blev til to nederlag på 3-1 og 3-2 og en 3-0-sejr til danskerne. Testkampene mod Letland er de første i et meget intensivt kampforløb med mange kampe på få dage for at få…

| Foto: Vadims Morozovs

:


De danske volleyherrer spillede i weekenden tre træningskampe på to døgn mod Letland i forberedelserne frem mod VM-kvalifikationen og European League.

Det blev til to nederlag på 3-1 og 3-2 og en 3-0-sejr til danskerne.

Testkampene mod Letland er de første i et meget intensivt kampforløb med mange kampe på få dage for at få gjort holdet klar til at spille ikke færre end fem kampe i træk til VM-kvalifikationen, som begynder den 24. maj.

”Vi har fået set alle spillere i spil og er kommet tættere på, hvordan holdet skal se ud til VM-kvalifikationen,” siger landsholdets assistenttræner Kristian Knudsen.

” Alle gør det virkelig godt i momenter af spillet. Der er generelt et godt niveau på holdet, så det bliver svært at vælge den endelige trup,” siger han.

”Vi har fået øjnene op for, hvad vi skal fokusere på. Der er stadig masser at træne videre på. Og det klør vi på med fra i eftermiddag og frem mod de næste testkamp i weekenden,” siger assistenttræneren.

Danmark rejser torsdag til Ungarn, hvor de spiller yderligere to testkampe.

Del nyhed

LÆS OGSÅ