Optakt: Holte har hjemmebanefordel og matchbold i 2. DM-finale lørdag

Holte vandt den 1. DM-finale mod Brøndby i Brøndby. På lørdag gælder det så den 2. DM-duel, hvor Holte tilmed har fordel af hjemmebane. Volley TV viser guldkampen. Brøndby har ryggen mod muren, inden den 2. DM-finale mod Holte på lørdag klokken 16:00 i Ny Holtehal. De tredobbelte danmarksmestre skal vinde kampen, hvis de skal…

| Foto: Niklas H. Persson

:


Holte vandt den 1. DM-finale mod Brøndby i Brøndby. På lørdag gælder det så den 2. DM-duel, hvor Holte tilmed har fordel af hjemmebane. Volley TV viser guldkampen.

Brøndby har ryggen mod muren, inden den 2. DM-finale mod Holte på lørdag klokken 16:00 i Ny Holtehal.

De tredobbelte danmarksmestre skal vinde kampen, hvis de skal tvinge DM-finalerne ud i ét enkelt og altafgørende Golden Set til 25 point om at blive dansk mester.

Brøndby og Holte stod også over for hinanden i sidste års DM-finale, hvor Brøndby vandt guldet i Golden Set. Det scenarie vil Holte-træner Sven-Erik Borch Lauridsen helst gerne undgå i år.

”Det er klart, at vi med sejren i den første finale har de bedste kort på hånden,” siger han.

”Det giver en ro, at vi har to skud i bøssen på lørdag. Men det vil vi helst ikke snakke om. Vi går efter at få det afgjort i første hug. Vi vil rigtig gerne undgå, at vi kommer ud i et Golden Set. For der kan alt ske,” siger Sven-Erik Borch Lauridsen.

”Vi ved, hvad der skal til for at vinde. Nu skal vi bare gøre det. Den skal have masser af gas fra start af. Så kan vi selv afgøre danmarksmesterskabet,” slutter Holtetræneren.

I den anden lejr er Brøndbytræner Jens Bang klar til at tage guldkampen op efter nederlaget i den 1. DM-finale:

”Det er klart, at moralen har fået et knæk. Men det er ikke alarmerende. Vi tror absolut stadig på, at vi kan vinde guld. Vi har mange gode spillere og et godt hold,” siger han.

”Vi skal modtage bedre, end vi gjorde i den 1. DM-finale. Det var katastrofalt sidst. Men lykkes vi med det, så har vi en god idé om, hvordan vi skal løse Holtes gameplan,” siger Jens Bang.

”Vi har trænet og forberedt os rigtig godt. Finalen kan gå begge veje. Det bliver igen dagsformen, som bliver afgørende,” slutter Brøndbytræneren.

Den 2. DM-finale begynder lørdag klokken 16:00. Volley TV har opgraderet med ekstra mange kameraer og viser guldkampen i vanlig knivskarp kvalitet. Se kampen her.

Det er sjette gang på syv år, at holdene møder hinanden i DM-finalen.
Det er 30. år i træk, at Holte vinder DM-medaljer.
Se holdenes medaljehistorik herunder.

1. DM-finale, Brøndby vs. Holte: 2-3 (15-25, 25-13, 17-25, 25-22, 10-15)
2. DM-finale, Holte vs. Brøndby: 22. april klokken 16:00 i Ny Holtehal 

DM medaljedamer 2017

Del nyhed

LÆS OGSÅ