Kvalifikation til Volleyligaen: De klarede cuttet til næste sæson

Gruppespillet i kvalifikation til Volleyligaen er slut. Der er nu sat navn på de hold, som spiller i landets bedste række i den kommende sæson. Hos kvinderne sluttede Ikast KFUM helt i top med 5 sejre og 14 point, mens Frederiksberg Volley snuppede 2. pladsen med 4 sejre og 13 point. Dermed bliver det til…

| Foto: Hamistolen Photography

:


Gruppespillet i kvalifikation til Volleyligaen er slut. Der er nu sat navn på de hold, som spiller i landets bedste række i den kommende sæson.

Hos kvinderne sluttede Ikast KFUM helt i top med 5 sejre og 14 point, mens Frederiksberg Volley snuppede 2. pladsen med 4 sejre og 13 point.

Dermed bliver det til endnu en sæson i Volleyligaen for Ikast KFUM, men Frederiksberg Volley efter et par sæsoner med divisionsbold igen er at finde i landets bedste selskab.

VK Vestsjælland og DHV Odense blev nummer 3 og 4.

Hos herrerne sluttede Lyngby-Gladsaxe på 1. pladsen i gruppespillet med 5 sejre og 16 point, mens VK Vestsjælland snuppede 2. pladsen med 4 sejre og 11 point.

Lyngby-Gladsaxe annoncerede dog inden kvalifikation til Volleyligaen begyndte, at klubben ikke ønskede at spille i Volleyligaen i den kommende sæson resultaterne upåagtet.  

Den ledige plads i Volleyligaen åbner for, at Aalborg Volleyball, der sluttede på 3. pladsen med 3 sejre og 9 point, kan træde ind i de fine selskab.

Top Volleyball Danmark har tilkendegivet, at Aalborg Volleyball kan spille i Volleyligaen, hvis Aalborg Kommune kan garantere en indfarvet bane jf. hal- bane og rekvisitreglementet. Fristen herfor er 15. maj.

Amager VK sluttede på 4. pladsen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ